Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ROĐACI IZ ZUCA PAZE NA BILJANU ZORNIĆ (31)

Kriju od dece da im je otac ubio sestru

Autor: E. Sadiku | 13.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Muklu tišinu u porodičnoj kući u naselju Zuce kod Beograda, Biljane Zornić (31), supruge Borisava Zornića (35), koji je bacio svoju petnaestodnevnu bebu kroz prozor sa drugog sprata, remetili su juče samo dečji glasovi. Vrata nam je otvorila rođaka, koja je jedva smogla snage da izusti da Biljana nije trenutno kod kuće.

Sklonila se kod  porodice: Kuća  Biljaninih roditelja

Sklonila se kod porodice: Kuća Biljaninih roditelja | Foto: Milorad Milanković

- Biljana je u gradu, završava papirologiju i sređuje dokumentaciju. Šta da vam kažem, ona se zasad drži i relativno je dobro, koliko može da bude. Krijemo od njene dece šta se dogodilo. To je sve šta mogu da vam kažem. Imajte i vi i javnost razumevanja. Svi smo još uvek u šoku zbog tragedije koja nas je zadesila - rekla je supruga Biljaninog brata.
U naselje Zuce neverica prve komšije su u šoku, samo odmahuju glavom i sležu ramenima.

Spavala kad je  muž pomahnitao:  Biljana Zornić

Spavala kad je muž pomahnitao: Biljana Zornić


- Ne ide mi u glavu da neko digne ruku na bebu, pogotovo svoju. Ej, bre, pa svako rođenje deteta Borisav je dolazio da proslavi ovde u tazbini i nije odavao utisak da ima psihičke probleme. Sa decom se nežno ophodio i poštovao je Biljaninu porodicu. Strašno je to što se dogodilo. Sada, pored sve muke, Biljana mora da sređuje papire kako bi beba mogla da se sahrani. Mi još uvek ne znamo kada će se sahrana deteta biti, a takođe ni šta njoj i njenima da kažemo - rekao je jedan od komšija Biljanine familije u Zucama.

U rastrojstvu ubio ćerkicu:  Borisav Zornić

U rastrojstvu ubio ćerkicu: Borisav Zornić


Borisav Zornić je nakon ubistva ćerkice Natalije smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu u gradu. On je pod stalnim nadzorom medicinskog osoblja i čuvara. Zbog agresivnosti i svireposti koju je ispoljio prepisani su mu jaki sedativi i još uvek nije saslušan kod tužioca. Tereti se da je u petak oko 5.30 zgrabio iz kreveca svoju ćerkicu, otvorio prozor i izbacio je na pločnik. Od siline udarca, beba je na licu mesta preminula. Biljana je sa starijom, petogodišnjom ćerkicom i dvogodišnjim sinom, pobegla kod komšija.

- Spavala je kada je njen suprug ujutro pomahnitao. Nije se nadala da tako nešto može da učini. Delovao je kao da nije znao šta je učinio - rekao nam je prijatelj Zornića.
Poslednji komentari
  • smiljka Vreme: 13.01.2015 12:19h

    Gospodo novinari pomozite svojim istrazivanjem Ovde se radi o velikim propustima lekara psihijatra koji nije po zakonu i lekarskim propisima vodio brigu o takvom bolesniku, ako bolesnik ne dolazi na kontrolu onda lekar trazi pomoc milicije al mora lekar da nadzire psihickog bolesnika ako to nije radio onda treba da odgovara Najcesce psihijatri ih salju na rehabilitaciju medju porodicu i sl.i vise ne brinu o njima. Tako je i psihicki bolesnik izmasakriro svoju zenu jel je poslat na rehabilitaciju. O kakvoj rehabilitaciji oni pricaju kada se teske psihicke bolesti lece samo lekovima. Centar za socijlani rad takodje treba da odgovara jel su potpuno nezainteresovani za nasilja u porodici i ako ta porodica ima decu i morali bi ozbiljno da se bave takvom porodicom. Oni nasilje najcesce nazivaju porodicnim odnosima Sramota

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP