Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALEKSANDAR GOLUBOVIĆ ZA ALO! PO IZLASKU IZ CZ:

Kristijan: Bilo je grozno u zatvoru!

Autor: D. Ćuruvija - B. Jelovac | 17.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 15

Bilo je grozno. Meni je jako žao što su o meni izneli žive neistine. Mene su mediji toliko pljuvali da ću teško da se operem od tih optužbi, izjavio je juče eksluzivno za “Alo!” po izlasku iz beogradskog Okružnog zatvora Aleksandar Kristijan Golubović (44), optužen za trgovinu drogom.

Na slobodi  posle skoro četiri  godine: Kristijan

Na slobodi posle skoro četiri godine: Kristijan | Foto: N. Kostić

Ne znam kako ću da se operem od optužbi. Pa, ja u životu drogu nisam uzeo, cigaretu zapalio, a natovarili su mi optužbe kao da sam srpski Eskobar, rekao je Golubović

Golubović je posle skoro četiri godine juče popodne pušten na slobodu, nakon što je sud uvažio žalbu njegovog advokata Nikole Todorovića, koju je podneo na produženje pritvora.


Nokautirao Arkana, šamarao Draškovića
„Ja sam idol mladih! Sa 17 godina sam nokautirao Željka Ražnatovića Arkana i šamarao Andriju Draškovića jer je podvodio maloletnice!“, opisao je sebe na ponovljenom suđenju Golubović u decembru 2010. Godine..
„Sa 17 godina nokautirao sam jednog Arkana, šamarao sam Andriju Draškovića. Veliki sam protivnik droge i narkomana, čak mi je i moj drug Milorad Ulemek Legija nagovestio da bih mogao da imam problema sa Dušanom Spasojevićem jer ne shvatam tu njihovu sferu droge“, naveo je tada Golubović.

- Ne znam kako ću da se operem od optužbi kod svih, pogotovo kod mlađe populacije. Pa, ja u životu drogu nisam uzeo, cigaretu zapalio! Napio se nisam, a natovarili su mi optužbe kao da sam srpski Eskobar. Ja nikad u životu nikom drogu ne bih prodao!

Uhapsili su mene i moju majku, koju su ucenili da kaže da sam prodavao drogu, a ona je pristala kako ne bi uhapsili moju tadašnju suprugu i maloletnog sina - rekao je juče za naš list Golubović, dodajući da je ushićen i da su ga sačekali porodica i njegov advokat, sa kojima je izlazak na slobodu proslavio u jednom kafiću.


Viši sud zakazao je za 15. januar iduće godine iznošenje završnih reči Golubovića i još nekolicine optuženih, nakon čega će biti izrečena presuda. Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je u martu ove godine presudu kojom je Golubović osuđen na sedam i po godina zatvora zbog prodaje heroina i naložio novo suđenje.

Aleksandar Kristijan Golubović (44)

Aleksandar Kristijan Golubović (44)

Golubović je optužen da je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010. godine, kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina. Uhapšen je 16. januara 2010. po izlasku iz crkve Svetog Marka u Beogradu.

- Kada sam uhapšen, u crkvu sam išao da bih poljubio mač svetog Aranđela, jer mi je tada slava - rekao je Golubović u završnoj reči početkom decembra 2010, koji je sebe nazvao ekspertom za oružje i istakao da ima i „izviđačka i specijalistička dejstva“.

On je tada naveo i da ga policija mrzi zato što je popularan, ali da on posle „svake robije izlazi mlađi, lepši, jači i pametniji“.
- Bio sam 57 nedelja na slobodi i doživeo sam 50 fizičkih startova policije. Ništa nisu našli - dodao je Kristijan.

Golubović je dobar deo svog života proveo po zatvorima, a poznat je i po bekstvu iz grčkog zatvora Malandrino, u kojem je služio kaznu od 14 i po godina zbog oružane pljačke, ali i kao jedan od aktera dokumentarnog filma o srpskom podzemlju iz 1996. “Vidimo se u Čitulji”.

Dok je boravio u zatvoru, razveo se od druge supruge Suzane Milojković i 2009. uplovio u vezu sa atraktivnom košarkašicom Tatjanom Tanjom Živanović (23) iz Kraljeva, koja trenutno igra za prvoligaški košarkaški tim Šumadija iz Kragujevca. Golubovićeva bivša supruga Suzana Milojković je sredinom prošle godine podnela zahtev za razvod braka.
Poslednji komentari
  • karalaki Vreme: 17.12.2013 07:40h

    izašao je na produženi vikend. ha ha ha

  • karalaki Vreme: 17.12.2013 08:22h

    pušten je na produženi vikend. ljubi ga majka.

  • Zoran Vreme: 17.12.2013 10:31h

    Bas mi ga je zao "nevin decko" a policija ga maltetira i to nasa Grcka pa ostale Evropske a on jadan nevin u zatvor a sada ga pustili da bi mu "prisili jos neko kriminalni delo'.A iz njegovog hfalisanja koga je sve tuko vidi se da je stvarno idealan covek.

  • momazver Vreme: 17.12.2013 10:53h

    Za Arkana neznam,ali sve sto je naveo za onog drugog JE TACNO.Baza mu je bio 3K,a kako se zatvorio *najavljivacice*.*voditeljice* i *novinarke*/cuj novinarke/ preselile su se nosene kvalitetom svog rada na druge novoosnovane tv programe.Neke su upecane muzeve naterale da zive u inostranstvu,elem ne bi li sakrile proslost. Zato retko i navracaju ovamo. Tu ih ona ceka.*Sigurne* su u Abu-Dabiju, UAR, Sloveniji,Austriji...

  • goran Holand Vreme: 17.12.2013 10:57h

    Boze Kristijane kako se ti brukas.Bar covece cuti kad nemas sta pametno da kazes.Majka priznala da si ti prodavao da ti ne bi uhapsili zenu i maloletnog sina.O cemu ti pricas covece Boziji,kad su te uhapsili ispred crkve a akod majke ti nasli sve sto je stajalo u optuznici.N ekazem da ti je majka u to umesana vec da pricas gluposti i nebuloze!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP