Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

INCIDENT U KLUBU U DISELDORFU

Kristijan dobio batine u Nemačkoj!

Autor: Ekipa Alo! | 24.01.2015 - 13:00:00h | Komentara: 0

Aleksandar Kristijan Golubović (46) pretučen je prošlog vikenda u jednom klubu u Diseldorfu, u kojem je maltretirao jednu devojku, kaže za “Alo!” dobro obavešteni izvor. Sagovornik našeg lista navodi da je Golubovića pretuklo obezbeđenje noćnog kluba KÖ jer je prethodno maltretirao jednu devojku.

Aleksandar Kristijan Golubović

Aleksandar Kristijan Golubović | Foto: Fejsbuk

- Kristijan je u klubu bio sa društvom, a tu devojku je fizički i psihički maltretirao, vukao je za ruku, pa je moralo da reaguje obezbeđenje kluba, koje ga je pretuklo ispred lokala - kaže sagovornik “Alo!”, uz opasku da Goluboviću i vlasnik jednog skupocenog automobila zamera što se bez njegove dozvole slikao pored njegovog automobila i tu fotografiju okačio na Fejsbuk profil.
Golubović, međutim, oštro negira ove tvrdnje i optužuje “malog ljigavca i grupicu klošara za davanje lažnih informacija”.

- Ništa od toga nije tačno! Ha-ha-ha, pa da li je to moguće? Pa ne bi me zvali “nepobedivi”! Mene može da da pobedi samo onaj ko me ubije. Jedina istina da je ta devojka, inače kelnerica, krala na rođendanu mog druga Ivana. Kada je opomenuta da to ne radi jer je prethodno dobila 125 evra bakšiša, ona je napravila lažnu frku kod gazde i redara. Onda je neko ko mnogo liči na Kristijana pretukao pola tog kluba, pa je iz susednog lokala došlo dosta redara, koji su takođe svi dobili po nokaut!

Golubović  sa suprugom

Golubović sa suprugom | Foto: Fejsbuk

Taj neko ko je ličio na Kristijana je sve živo poobarao ispred sebe, a s leđa je u gužvi dobio udarac, koji nije ni osetio. Taj što je to učinio je pretučen od nekih momaka koji su bili s njim u društvu. Laž o tome da je Kristijan dobio batine pušta neki Indijanac, alapača Paterson Legija iz Skoplja jer mu je prethodnih dana Kristijan zabranio da mu se obraća - tvrdi za “Alo!” Golubović i navodi da je do incidenta došlo u klubu “Insomnija”.
Golubović je u Nemačku otišao u novembru prošle godine, desetak dana pre nego što je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog prodaje 100 grama heroina. On mora da u zatvoru da provede još još četiri godine, koliko je već odležao za isto delo.

„Vraćam se u Srbiju!“

Golubović obećava i da će se uskoro vratiti u Srbiju.
- Sa svojom trudnom suprugom Ivanom, koja će se svaki čas poroditi, živim kao šef i radujem se tom danu. Vrlo brzo se vraćam u Srbiju - obećava Golubović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP