Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOSADILO MU U BEOGRADU

Kristijan se preselio u Kraljevo!

Autor: D. Ćuruvija | 06.06.2015 - 16:23:00h | Komentara: 4

Aleksandar Kristijan Golubović (45), nastanio se u Kraljevu otkad se iz Nemačke vratio u Srbiju, saznaje "Alo".

Kristijan Golubicić sa suprugom Ivanom

Kristijan Golubicić sa suprugom Ivanom | Foto: facebook

Prema saznanjima našeg lista, Kristijan sa suprugom i ćerkicom stanuje u centru grada u iznajmljenom stanu.
- Vratio se pre mesec dana iz Nemačke, u koju je otišao polovinom novembra prošle godine. Njegova supruga Ivana (28) je iz Kraljeva i to je, između ostalog, bio jedan od razloga da izabere ovaj grad za život - kaže sagovornik "Alo!".
Golubović, kako sazanjemo, igra basket sa prijateljima, a obilazi i poznate klubove po gradu na Ibru.
Zanimljivo je da u ovom gradu živi i njegova bivša devojka, košakašica Tanja Živanović (25), sa kojom je bio duže vreme u vezi. Živanovićeva, koja je bila dugogodišnja članica reprezentacije i evropski prvak sa mladom reprezentacijom, trenutno pauzira do jeseni zbog povrede noge, a sa Kristijanom je, kako saznajemo, ostala u dobrim odnosima.
Inače, Golubović je zbog rođenja ćerke koju je dobio u februaru ove godine za šest meseci odložio izdržavanje kazne, rekao je za "Alo!" njegov advokat Nikola Todorović. Golubović je sudu dostavio krštenicu deteta i sva potrebna dokumenta kojima dokazuje da je otac devojčice i može slobodno da se kreće po zemlji i inostranstvu. Sud je uvažio njegovu molbu i odložio mu robiju za novembar ove godine, ali nije isključeno da prolongira odlazak u zatvor ukoliko se pojave neke nove okolnosti.
Golubović je 1. aprila dobio poziv da se javi na na izdržavanje kazne na koju je osuđen zbog šverca 100 grama heroina i nezakonitog držanja pištolja. On je drugom presudom osuđen na osuđen na osam godina zatvora.
Pošto je jedan deo proveo u pritvoru ostalo mu je još da robija oko četiri godine, ali može da bude izađe i ranije, kada izdrži dve trećine kazne.

Kristijanova bivša Tanja Živanović

Kristijanova bivša Tanja Živanović | Foto: facebook

Poslednji komentari
  • MalaBara Vreme: 06.06.2015 17:29h

    Skup Beograd, Kiki, skup!

  • duca sipt. Vreme: 06.06.2015 18:38h

    sad ti je novi pazar blizi a i nije neka konkurencija tamo ali ako i tamo zagusti evo kod mene na jug ima par sela dacu ti dok se zalebis

  • bimez Vreme: 06.06.2015 23:43h

    U Beogradu oskudacija,sta je njemu dosadilo ceo zivot u zatvoru ima 45 god a na slobodi je bio 15 nista nije ni video od zivota!!!

  • roditelj Vreme: 07.06.2015 08:26h

    Moje dete je bilo na rekreativnoj u tom hotelu, u prethodnoj grupi i takodje su se skoro svi porazboljevali zbog prethodne grupe koja je bila iz Arandjelovca. Sticajem okolnosti, bila sam i videla kako to tamo izgleda. Bilo je tuzno gledati tu decu kako su izmucena ali sto se tice cistoce, nije istina sto neko rece da je sve prljavo. Ne moze da se podnese miris hlora koliko ga koriste. Mada licno mislim da je hlor kasno ubacen i da to sve skupa nije na vreme dezinfikovano. Inace, ista je situacija i na Mitrovcu, a cula sam da su i neka deca na Rudniku slicno prosla.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP