Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PONOVO NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI

Kristijanova presuda na proveri

Autor: D. Ćuruvija | 21.09.2014 - 08:15:00h | Komentara: 2

Aleksandar Kristijan Golubović (45), koji je na ponovljenom suđenju osuđen u Višem sudu u Beogradu na 14 godina zatvora zbog trgovine narkoticima, ponovo će sesti na optuženičku klupu 17. oktobra, kada je u beogradskom Apelacionom sudu zakazana sednica po njegovoj žalbi na presudu, saznaje “Alo!”.

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović

Pored Golubovića, Safet Ibrović osuđen je na šest godina zatvora, Mirsad Fujajkić na četiri, a Ferat Skenderovski na tri godine i osam meseci robije. Druga po redu presuda Goluboviću, izrečena polovinom januara ove godine, skoro da je duplo veća od prethodne koju je ukinuo Apelacioni sud. Naime, on je prvobitno bio osuđen na sedam i po godina zatvora, ali je posle uloženih žalbi ona ukinuta i predmet je vraćen na novo suđenje.


Golubović je, kako tvrdi Tužilaštvo, trgovao heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010. na području Novog Pazara i Beograda, a uhapšen je ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010, kad je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.

Golubović je u zatvoru u Požarevcu proveo četiri i po godine, a pušten je na slobodu 9. januara 2009. Uhapšen je ponovo 2010. godine ispred Crkve Svetog Marka pod optužbom za šverc narkotika. Na suđenju je tvrdio da ga je sramota i da se stidi što je doveden u bilo kakvu konotaciju sa drogom. Na slobodu je pušten 16. decembra prošle godine nakon što je skoro četiri godine proveo u pritovru. Apelacioni sud može da mu potvrdi ili preinači presudu.
Poslednji komentari
  • kandahar Vreme: 21.09.2014 09:52h

    Dokle vise da se pise o ovom bizgovu. Na robiju sa njim ako je vec osudjen i neka se skloni od normalnog sveta.

  • bruka Vreme: 21.09.2014 09:53h

    Bruka i sramota okomili se na ovog coveka neka jure politicare tajkune nijedan nije otisao unutra ,sta je sa Bekom miskovicem kosticem Jovanovicem Djilasom Aloooooo...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP