Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HTELE DA SE OSVETE

Kristina i Monja osuđene na 10 godina zatvora zbog pokušaja ubistva!

Autor: B.J. | 10.07.2013 - 21:18:00h | Komentara: 7

Apelacioni sud potvrdio je presudu kojom su Kristina Novak (35) i Monja Valok (41) osuđene na po deset godina zatvora zbog pokušaja ubistva Zorana Vasiljevića (40).

Monja Valok

Monja Valok nakon napada 2010. godine | Foto: V. Lalić

Njih dve su 23. septembra 2010. sačekale Vasiljevića da izađe iz Palate pravde, gde mu je otpočelo suđenje zbog saobraćajne nezgode u kojoj je na njegovom motoru poginula Katarina Pavlović (19), inače Kristinina sestričina.

Prvo ga je Monja napala s leđa kuhinjskim nožem, a potom i Kristina i obe su ga besomučno ubadale u stomak dok ih nisu zaustavili sudski stražari.

Monja Valok

Valokovu prvo vodili u Urgentni 2010. godine | Foto: V. Lalić

Po privođenju su izjavile da su odlučile da "uzmu pravdu u svoje ruke“ i osvete se za pogibiju Kristinine sestričine. Apelacioni sud odbacio je žalbe i potvrdio je prvostepenu presudu kojom su u junu prošle godine osuđene na deset godina, koja je sada pravosnažna.


 
Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 10.07.2013 23:24h

    A onaj što ubi ono četvoro na pančevačkom putu samo 8 godina. Njemu je verovatno olakšavajuća stvar to što je prošano kroz crveno sa dvesta a ne trista na sat.

  • mileva Vreme: 10.07.2013 23:41h

    Onaj pijan ubio cetvoro ljudi i dobio 8 godina zatvora a ove zene za pokusaj ubistva 10 .Najverovatnije nisu imale cime da" podmazu" sudsku presudu kao onaj dobrostojeci ubica sa BMW-om.

  • Jelena Vreme: 11.07.2013 03:01h

    Pratila sam ovaj slucaj. Mislim da je Monja Valok bila neuracunljiva. Njen advokat Simic Zeljko je trazio da se uzmu od medija video snimci oko njenog stanja i fotografije, jer je ona kolabirala i hitna je odvezla. Pitanje je u kakvom je stanju bila. Umesto da se pogledaju snimci i fotke vestaci su "cenili" posle godinu dana od dogadjaja stanje njene svesti. Mislim da je sud dozvolio da se prikupe svi snimci i slike, a bilo je bezbroj novinara i snimatelja, da bi ona dobila manje. Kako god, 10 godina brzo prodje i meni deluje da ce one da zavrse zapoceto. Vreme ce pokazati. Daleko bilo svakome i da mu pogine dete u porodici, ali i da nekoga onako iskasape kao ovog ...

  • sludjena Vreme: 11.07.2013 07:11h

    Sudska ~pravda~ je zalosna! A kad je uzmes u svoje ruke, nadrljas vise od svakog krimanalca! Cuti dok te biju, kukaj kad usmrte nekog tvog, pomozi lopovu kad te pljackai cekaj policiju da izadje na uvidjaj! A oni ce !uciniti sve na rasvetljavanju slucaja~ !!!!!!!! Da molimo Boga da nam ne treba njihova pomoc!!!!

  • mikelle Vreme: 11.07.2013 08:10h

    Ne Ne..varate se,.one su pokusale da ubiju,zato su i dobile tolike,izgleda da ovde mora da se ubije a da se dobije manje...eeee...ovo je zemlja kao u decijem romanu 'Alisa u zemlji cuda"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP