Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SMRT, DROGA I ODBORNIK SNS-A

Kristina Spremo u šoku: Misteriozna smrt oca manekenke!

Autor: E. A. | 29.07.2013 - 23:06:00h | Komentara: 2

Spasoje Spremo (51), koji u subotu oko 10 sati pronađen mrtav sa nevenčanom suprugom Mirjanom Milutinović (43) u iznajmljenom stanu u ulici Đorđa Radojlovića 18 na beogradskom Dedinju, otac je manekenke Kristine Spremo (23), učesnice prve sezone rijalitija “Parovi” i odbornik Srpske napredne stranke u opštini Savski venac, saznaje “Alo!”.

Od tetke čula strašnu vest: Kristina Spremo

Od tetke čula strašnu vest: Kristina Spremo | Foto: Miloš Perić

Njegova ćerka Kristina Spremo potvrdila je danas za naš list da je njen otac pronađen mrtav, ali da ne zna šta je uzrok smrti.
- Bila sam kod drugarice kada sam čula da mi je otac pronađen mrtav. Tu strašnu vest mi je javila moja tetka - rekla nam je potresnim glasom Kristina Spremo.

Zabrana

Na medijske spekulacije da je pored tela njenog oca i njegove životne saputnice pronađena i manja količina droge pored uzglavlja kreveta, Kristina kategorički tvrdi da njen otac nikad nije koristio narkotike.

Spasoje Spremo

Spasoje Spremo


U opštinskom odboru SNS-a danas smo saznali da ih je sve zatekla vest o iznenadnoj smrti partijskog kolege. Brat preminulog Spasoja Sprema za “Alo!” je juče rekao da se još ne zna tačan uzrok smrti.
- Ne može se još ništa utvrditi dok ne stignu toksikološki nalazi. Čak se priča i da su se otrovali - rekao je brat preminulog.

Spasoje Spremo i njegova nevenčana supruga su nađeni mrtvi u iznajmeljenom stanu, a njihova tela je otkrila njihova prijateljica kojoj je bilo čudno što se danima ne javljaju. Zgradom se danima širio nesnosan smrad, a komšije su u početku mislile da je uginula neka životinja. Spasoje i Mirjana su se, prema priči komšija, često svađali, a Mirjana je spominjala da će da ode od njega. Sahrana Spasoja Sprema biće danas.
Poslednji komentari
  • RADMILA Vreme: 30.07.2013 07:55h

    Kristina primi moje saucesce,Reci utehe nepostoje,ali prosto to je zivot,Danas te ima sutra te nema!!!Budi lepa i jaka kao sto te nacija poznaje iz rijalitija,dosledna svojih postupaka,principa,ponasanja!!!Shvati i prihvati ovo kao cinjenicu da su i Bogu potrebni Andjeli!!!Glavu gore,ne obaziri se na komentare,ti najbolje znas kakav je bio i sta je bio tvoj tata!!!Sve sto te ne ubije samo te ojaca!!!Pozdrav i svako dobro!

  • Ljiljana Gajovic Vreme: 31.07.2013 10:40h

    Mirjana, bila si na prvom mestu jedna velika i cista dusa, tvoja lepota i tvoja dobrota ostace zauvek u moom srcu. Suze mi same teku, mislim bol ce prestati a on postaje sve jaci.Setam obalama naseg Rzava, toja kosa leprsa na vetru, tvoj osmeh mi miluje dusu, cujem tvoj glas, eh, to je samo moj san i moja zelja da se jednog jutra probudim i da te zagrlim. Hiljadu pitanja zasto i zar je moralo tako andjele nas,,zar tvoja Nina nije bila dovoljan razlog da kao i uvek hodas uspravno i ponosno noseci svoj krst nesrecne ljubavi.Kazu da se sve velike ljubavi zavrsavaju tragicno a ti si umela da volis i prastas, na zalost andjele moj. Juce je Arilje plakalo za tobom, zubor Rzava je utihnuo, ptice su stale u letu, Tvoja Nina je bila ponosna i jaka u svom bolu.Otisla si medju andjele jer Gospod sebi bira najbolje medju najboljima. Ponosni smo sto smo te imali, hvala ti za lepe trenutke,reci i razumevanje. Neka te andjeli cuvaju i neka ti Gospod da vecni mir i spokoj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP