Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZBOG NAPADA NA SLUŽBENO LICE!

Krivična prijava fudbaleru Zvezde Jovanoviću!

Autor: Blic | 15.04.2013 - 10:35:00h | Komentara: 0

Protiv fudbalera Crvene zvezde Milana Jovanovića koji je u subotu dva sata posle ponoći u novobeogradskom Bulevaru Mihaila Pupina napao policajca Nenada B. i povredio mu glavu, biće podneta krivična prijava zbog napada na službeno lice na dužnosti, potvrđeno je „Blicu” u MUP-u Srbije.

Previše alkohola,  premalo fudbala:  Milan Jovanović

 Milan Jovanović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Za najlakši oblik ovog krivičnog dela propisana je zatvorska kazna u trajanju od tri meseca do tri godine, a za najteže do osam godina.

Milan Jovanović je nakon privođenja na trežnjenje i saslušanja pušten na slobodu, pa će protiv njega biti vođen redovan krivični postupak.

Kako „Blic“ saznaje, Jovanović je zatečen ispred kafane „Tako je suđeno“ kako razbija vetrobransko staklo na automobilu „seat“ koji pripada košarkašu Crvene zvezde Vuku Radivojeviću, zbog čega je upozoren na posledice remećenja javnog reda i mira.

Pošto se oglušio o pokušaje policije da ga smiri, u trenutku dok mu je prilazio policajac Nenad B. Jovanović ga je udario pesnicom ispod levog oka. Intervenisali su pripadnici interventne jedinice policije, savladali ga i stavili mu lisice.

Kad je prestao da psuje i vređa policiju, bahati fudbaler je prvo alkotestiran i, kad je utvrđeno da je pijan, odveden je na trežnjenje u policijsku stanicu, ali je odbio lekarsku pomoć koja mu je ponuđena, što je policija, kako saznajemo, i navela i u zapisniku.


Sindikat srpske policije (SSP) juče je najoštrije osudio incident. Pretnje, psovke i vulgarne uvrede Zvezdinog fudbalera koje je uputio policajacima SSP je u svom saopštenju nazvao „necivilizovanim ponašanjem”.
Posle konsultacija sa tužiocem Jovanović je pušten iz pušten iz pritvora.

Povezane vesti:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP