Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U PUCNJAVI ISPRED SPLAVA „FRISTAJLER“ RANJENA TROJICA MLADIĆA

Krvavo
saslušanje
na haubi!

Autor: V. Nestorović | 09.06.2013 - 13:06:00h | Komentara: 13

Krvavo veče na beogradskim splavovima. U pucnjavi u noći između petka i subote ispred „Fristajlera“ i „Rivera“ kod Starog sajmišta ranjena su trojica mladića - Darko Ristić (25), Miloš Silić (22) i Rade Petrović (28). Policija je privela N. J. (24) zbog pucnjave i ranjavanja. On je odranije poznat organima reda, a privedena je još jedna osoba.

Dušan Džakić

Spasio život ranjenom momku: Dušan Džakić | Foto: Željko Šafar

 

„Policajci nisu hteli da puste momka u Urgentni iako je krvario iz rane na
stomaku jer su hteli da mu uzmu izjavu“, prepričava za „Alo!“ Dušan Džakić

U ranim jutarnjim časovima, kako „Alo!“ saznaje, došlo je do sukoba između obezbeđenja splava „Fristajler“ i grupe momaka, koji su isterani napolje, a obračun u kojem je ispaljeno ukupno sedam hitaca završio se nekoliko stotina metara dalje, na parkingu.

Policija na zemunskom keju

Policija na zemunskom keju | Foto: Nemanja Kostić

Jedan od onih koji se zatekao na pomenutom splavu bio je i Dušan Džakić, jedan od naših najboljih MMA boraca, koji je ekskluzivno za „Alo!“ prepričao šta je zatekao na obližnjem parkingu nakon što je posle provoda sa drugarima krenuo kući.

Policija na zemunskom keju

Iako je jedan od ranjenih pripadnik „alkatraza“, obračun nema veze s navijačkim grupama | Foto: Nemanja Kostić

- Izašao sam i video nekoliko policijskih kola sa rotacijama na obližnjem parkingu. Krenuo sam da vidim šta se dešava. Kada sam se probio kroz gužvu, ugledao sam dva policajca kako dižu jednog momka na haubu. On je krvario iz rane na stomaku, a i ceo vrat mu je bio obliven krvlju, ali su ga oni podigli na haubu jednog od policijskih automobila jer su hteli da mu uzmu izjavu. Momak je preklinjao da ga vode u bolnicu, dok su njegovog brata, koji je hteo da mu pomogne, držali drugi policajci. Zaista ne znam ko je dečko koji je u tom trenutku umirao pred našim očima, ali sam morao da mu pomognem. Uleteo sam, podigao ga sa haube, a policajci su me samo zbunjeno gledali. Ubacio sam ga u prvi taksi i rekao da ga vozi u Urgentni centar. Taksista je prvo odbio, ali sam mu onda lupio šljagu, pa je krenuo ka bolnici. Ja sam ih pratio mojim automobilom - prepričava Džakić.

Dve zaraćene strane nastavile su sukob i u Urgentnom centru

Sukob koji je počeo na „Fristajleru“ nastavio se i u Urgentnom centru.


- Došlo je do koškanja između nekih momaka, ali se sve brzo završilo jer je bilo mnogo policije. Lekar koji je preuzeo momka ranjenog u stomak rekao mi je da bi iskrvario da je došao pet minuta kasnije. Čak su me i pripadnici interventne jedinice koji su se tu zatekli pitali da li sam možda zapamtio prezimena policajaca koji nisu hteli da puste ranjenog dečka pre nego što mu uzmu izjavu, ali nisam znao da im odgovorim. Na kraju, ponudio sam da dam krv za sve ranjene, međutim, odbili su jer sam to veče pio alkohol - prepričava Džakić.


Inače, Rade Petrović (28), jedan od ranjenih momaka, pripadnik je navijačke grupe „alkatraz“, ali pomenuta pucnjava nema veze s navijačkim grupama. Doktorka Nada Macura je rekla da je Hitna pomoć prevezla 22-godišnjeg muškarca koji je zadobio ulaznu ranu kod desne lopatice, a izlaznu na vratu, i prevezla ga na reanimaciju u Urgentni centar.
Poslednji komentari
  • Biolog Vreme: 09.06.2013 14:10h

    Što ga nisi stavio u svoj auto ''dobri čoveče''?

  • Dorcolac Vreme: 09.06.2013 15:14h

    ajde breee sta se pravis pametan ti tu dobro je da je bilo sta uradio... takvi kao ti samo komentarisu i nista drugo i ne rade

  • stella Vreme: 09.06.2013 15:28h

    Sve bi ja vas terala da kopate mladi kukuruz od jutra do mraka, pa ne bi imali vremana da se obračunavate, nego bi u to vreme spavali.

  • milan Vreme: 09.06.2013 16:23h

    verovatno ludo vozi kad popije,pa nije zeleo da mu pogorsava stanje!

  • Osoba Vreme: 09.06.2013 17:57h

    Mozda da ga ne bi vucarao na drugi kraj po svoj auto nego ga stavio u prvi taxi koji je bio odmah pored? Ljudi kao ti ce se posrati na svako dobro delo... dlaku u jajetu ces naci.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP