Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PREBIO MAJKU U CENTRU BEOGRADA:

Krvnički me je tukao dok su mi deca vrištala, a policije nigde!

Autor: Telegraf.rs / RTV Pink | 25.11.2014 - 11:17:00h | Komentara: 3

- Pokucala sam mu na prozor da vidim da li je dobro kada se ne pomera. On je samo otvorio vrata i udario me pesnicom u glavu, a zatim me tukao gde je stigao, da bi se zatim mirno vratio u automobil, kao da se nije ništa desilo - priča Ivana Popović, koju je pretukao u centru Beograda bahati vozač.

Ivana Popović

Ivana Popović

- Tukao me je, deca su vrištala, ti krici su mi još u glavi – ispričala je Ivana Popović, majka troje dece koju je 12. novembra, oko pola osam ujutru, usred Nebojšine ulice u centru Beograda pretukao bahati vozač, koji je zasad zaradio samo prekršajnu prijavu.
U međuvremenu, policija je najavila i podnošenje krivične prijave za krivično delo nasilničko ponašanje.
- Dok me je tukao ja sam vikala, nemoj pred decom, nemoj pred decom - priseća se Ivana užasa koji ju je zadesio dok je vozila decu u obdanište i školu.
- Udarao me je gde je stigao dok su moja deca sve to gledala, vrištala i plakala. Njihovi krici odzvanjaju mi u glavi svake noći kad legnem da spavam. Moj petogodišnji sin svake me noći pita: Mama jel te boli još tu”, i to ponavlja po nekoliko puta, priča Ivana.
Ivana kaže da se napad dogodio dok je petogodišnjeg sina i dvojicu starijh od osam i 12 godina vozila u vrtić. U Nebojšinoj ulici mladić je svojim vozilom stajao na sredini puta. Ona mu je svirnula nekoliko puta, ali se on nije pomerao. Kada je izašla i pokucala mu na prozor da vidi da li mu je dobro kad stoji, on je iznenada otkopčao pojas, a onda je usledio udarac pesnicom u glavu.
- Jednostavno otvorio je vrata i udario pesnicom u glavu u levu stranu, ne sećam se više gde me je još tukao, deca su vrištala. Kada je završio vratio se u automobil kao da se nije ništa desilo, priča Ivana i dodaje da joj je uvo procurilo, slomio zub, kao i da joj je krv liptala iz usta i glava bolela.
Ona kaže da je Nebojšina ulica bila puna ljudi od kojih su neki stajali u koloni.
- Nikome nije palo na pamet da izađe da mi pomogne. Uspela sam da uzmem telefon, i pozovem 192, ali su mi na centrali rekli da ostanem na vezi.. Napadač koji je svo vreme mirno sedeo u vozilu kada je video da razgovaram telefonom ponovo je izleteo iz automobila i uzeo mi mobilni telefon i razbio ga u param parčad. Moj stariji sin kroz prozor vozila je vikao: ” Policija upomoć, policija upomoć”, priča Ivana.
Ona kaže da se napadač vratio zatim u automobil, kada je video da leži sklupčana na ulici. Ivana se zatim uspravila otišla do svog automobila kako bi ponovo sa sinovljevog telefona pozvala policiju. Međutim napadač se iznenada smilovao i krenuo, a Ivana kaže da nije mogla dozvoliti da pobegne, pa je krenula za njim i iz vozila telefonom ponovo pozvala policiju.
- Ponovo zovem 192, sa druge strane čujem operaterku koja mi kaže sačekajte i budite na vezi, valjda da me prebaci kod prve operaterke kada sam prvi put zvala. Dok čekam vezu s druge strane čujem: “ Ako i treba da je tuče“, što me je zgrozilo, kaže šokirana Ivana i dodaje da je tada prekinula vezu jer se pojavila u međuvremenu kod Karađorđevog parka patrola policije Savskog venca koji su zaustavili napadača.
- Policajci sa Savskog venca legitimisali su ga i uzeli izjavu. Međutim, policajci sa Vračara koji su se pojavili 15-20 minuta posle ništa nisu hteli da urade. Mene su samo legitimisali uzeli podatke i matični broj, bez namere da me saslušaju, a njega su pustili – revoltirano kaže Ivana Popović, koja je policiji dala povrednu listu pošto je posle napada otišla na VMA koja je tog dana bila dežurna.
Iz MUP-a je potvrđeno da je do konflikta koji je izazvao B. R. došlo i objašnjenje da je dežurni sudija naložio podnošenje prekršajne i krivične prijave za nasilničko ponašanje.
- Drago mi je da je da to čujem, ali sam sama već pokrenula postupak protiv nasilnika. U tužilaštvo sam odnela dokumentaciju, a imama i svedoke, stariji bračni par koji je bio iza mene, kaže Ivana i na kraju dodaje da njegov ubilački pogled neće nikada zaboraviti, jer kada je nju pretukao sutra će moža nekoga ubiti.
Poslednji komentari
  • vesna Vreme: 25.11.2014 12:20h

    naduvao se

  • gorcilo Vreme: 25.11.2014 14:05h

    Placu rudnici za ovakvima. Dok god ne bude gl.kazna teska robija a zatim kao sporedna novcana bice ovakvih svari sve više. Kada doticni lik dobije otprilike 1 god. teške robije koju bi proveo u rudniku i oko millon dinara za povrede,strah, duševni bol, deciji stres, onda možemo reci da smo pravna država.

  • MaliPerica Vreme: 25.11.2014 14:27h

    treba pokrenuti istragu i protiv svih policajaca koji su u imali učešća u ovom događaju, a posebno protiv vlasnika/ce glasa koji je izgovorio "ako nek je tuče" - tu osobu kad se ustanovi ko je odstraniti iz policije i ZABRANITI RAD u javnim službama DOŽIVOTNO !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP