Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAD PONOVO U KINU?!

Kum Marka Milićeva u bekstvu!

Autor: E. A. | 10.04.2015 - 08:02:00h | Komentara: 2

Bratislav Vesović, kum Marka Milićeva koji je vozeći “kantrimen” na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića, a potom se skrivao u Kini, nalazi se u bekstvu!

Ide stopama kuma: Vesović i Milićev

Ide stopama kuma: Vesović i Milićev

Kako saznajemo, njega policija više dana ne može da nađe na prijavljenoj adresi.
Vesović se našao na slobodi 20. marta nakon što mu je sudija Trećeg osnovnog suda Svetlana Galić ukinula pritvor. Iako se tužilaštvo odmah žalilo, a krivično veće usvojilo tu žalbu i odlučilo da Vesović mora nazad u pritvor, već je bilo kasno jer se njemu izgubio svaki trag. Sanja Jovanović, Lukina maćeha, rekla je za “Alo!” da ne može da veruje na koji način sudija vodi ovaj slučaj.


- Bravo za sudstvo i za sudiju Svetlanu Galić, koja je omogućila da se Vesović brani sa slobode. Oslobodila ga je zbog izjave da ništa nije video, da ni o čemu ništa ne zna. Dok smo mi dva meseca stajali na mostu i pokušavali da saznamo ko je odgovoran za Lukinu pogibiju, on i Milićev su negde u hladovini ispijali limunadu. Kao majka troje dece i kao Lukina maćeha, moram sada prvi put da se oglasim i da kažem da je ovo skandal - rekla je Jovanovićeva.

Sanja, maćeha stradalog Luke

Sanja, maćeha stradalog Luke | Foto: Dušan Milenković


Ona je dodala da je do danas verovala da će se ipak sve rešiti i da će sud postupati kako treba, ali sada se i ona razočarala.

- Ostaju mi samo pitanja. Zašto se slučaj “kantrimen” zataškava? Gde je taj automobil i čiji je? Ko stoji iza celog ovog slučaja i ne dozvoljava da se otkrije vlasnik automobila? Zašto je dozvoljeno da Vesović sada bude u bekstvu? - pita se Sanja Jovanović.

Rešen „kantrimen dva”


Danilo Vukovljak osuđen je na 14 meseci robije na osnovu sporazuma o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom jer je 12. januara u Surčinu “seatom” naleteo na Saru Marjanović (17) i Milicu Spirić (17) i naneo im teške povrede, a onda pobegao s mesta nesreće. Danilu je takođe izrečena mera od 10 meseci zabrane upravljanja vozilom.

Poslednji komentari
  • MrX Vreme: 10.04.2015 10:04h

    Sramota... o padu helikoptera gde nema svedoka javnost sve detalje zna, a o ovom slučaju koji je snimljen i gde postoje mnogi svedoci ništa se ne zna...smenite Ministra!

  • Ana Vreme: 11.04.2015 00:52h

    Znaci dezinformacija 99%.. Cowek se zowe Zoran preziwa Palocevic.. Umro je 8.04. oko 22:10h,najwerowatnije zbog neprilagodjene brzine.. Imajte postowanja malo pa mu prezime napisite kako treba i wreme smrti..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP