Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN ISTE NOĆI

Lažirao otmicu i pokušao da iznudi 3.000 evra!

Autor: Blic | 12.06.2014 - 19:06:00h | Komentara: 0

Beograđanin V.M.(33) uhapšen je juče zbog pokušaja da na osnovu lažne otmice iznudi 3.000 evra. Na meti iznuđivača bili su roditelji osamnaestogodišnje devojke koja je u vezi sa narkomanom, a koji je dobar prijatelj sa "otmičarem".

Devojka se već nekoliko meseci zabavlja sa 23-godišnjim narkomanom, koji je do sada više puta bio hapšen zbog droge i krađe vozila. Njeni roditelji bili su protiv te veze, i uporno su savetovali ćerku da prekine svaki kontakt sa momkom, što je ona odbijala.

pokrivalica

Uhapšen iste noći | Foto: Nebojša Marković

 U vezu se pre nekoliko dana umešao i V.M. (33) prijatelj narkomana, koji je “zaljubljenom paru” ponudio stan na raspolaganje kako bi se devojka sklonila od svojih roditelja. Oni su to prihvatili i 9. juna prešli u ponuđeni stan.
Znajući da se devojka neće javiti roditeljima, V.M. je sa specijalnog mobilnog telefona uveče poslao poruku njenom ocu:”Ćerka ti je oteta. Imaš 45 minuta da sakupiš 3.000 evra za otkup” - pisalo je u poruci uz navođenje lokacije za otkup.
Otac devojke, koji drži nekoliko lokala u Beogradu, nije pristao na ucenu. Odmah je obavestio policiju, koja je istragom došla do stana u kome se nalazila devojka sa momkom, kao i do osumnjičenog V.M. kod koga je nađen mobilni sa kog je slao sporne poruke. On je uhapšen, dok je devojka vraćena svojim roditeljima. U policiji veruju da ona nije znala za iznudu.
- Njen momak je verovatno znao šta radi njegov prijatelj, ali nemamo dokaza da je i on bio umešan u iznudu - kažu u policiji.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP