Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MINA MILENKOVIĆ (21) POD ISTRAGOM ZBOG LAŽI O SILOVANJU

Lažljiva manekenka čistačica po kazni?

Autor: D. Ćuruvija - A. Dimitrovska | 08.08.2013 - 19:43:00h | Komentara: 4

Milenkovićeva bi uskoro trebalo da bude saslušana u sudu, a biće joj ponuđena nagodba u vidu društveno korisnog rada koji bi trebalo da odradi u nekoj od gradskih ustanova ili javnih preduzeća

Mina Milenković

Odgovaraće zbog svojih laži: Mina Milenković | Foto: facebook

Manekenki Mini Milenković (21), koja je pre mesec i po dana digla javnost na noge svojom izmišljenom otmicom i silovanjem biće ponuđena kaznena mera društveno korisnog rada koju bi trebalo da odradi u nekoj od gradskih ustanova ili komunalnih preduzeća, ekskluzivno saznaje “Alo!”

Manekenka bi uskoro trebalo da bude saslušana pred istražnim sudijom Prvog osnovnog suda. Biće saslušan i beogradski taksista Dušan P. u čijem je stanu provela 39 sati, koliko je trajao njen nestanak koji je sama iscenirala!

Ljubi „Bebicu” dok čeka kaznu

I dalje veruje u Partizan: Lola Smiljanić

Dok čeka da zasuče rukave manekenka je utehu navodno našla u ljubavnoj vezi sa reprezentativcem Srbije Milanom Lolom Smiljanićem. Fudbaler i manekenka se putem društvenih mreža dopisuju na način kako to rade samo zaljubljeni.

Tako je Mina postavila Severininu pesmu “Iz glave” na šta je Lola prokomentarisao da je suvišno bilo šta reći jer kada pronađe onog pravog, sve mu je ravno. Mina se Loli obraća sa Bebice, što bi moglo da ukaže na njihovu prisnost...

“Tokom istrage je utvrđeno da je devojka izmislila da je oteta i silovana, jer ju je dečko ostavio. Ona je sama to priznala na saslušanju u policiji, ali se pravdala time da nije imala nameru niti je očekivala da će njeno ponašanje imati takve posledice. Treće odeljenje beogradske policije je četiri dana danonoćno radilo na njenom slučaju, jer je tvrdila da je silovana i oteta da bi se ispostavilo da je sve vreme lagala. Ona će morati da snosi posledice zbog takvog ponašanja, ali njen primer treba da posluži i drugima, kako se tako ozbiljne stvari ne bi olako shvatale”, kaže za “Alo!” izvor iz Palate pravde.
Manekenka se sumnjiči za krivično delo lažno prijavljivanje za koje je zaprećena kazna, od novčane (od 10.000 - 1.000.000 dinara) do jedne godine zatvora. Kako saznajemo, početkom sledeće nedelje Prvo osnovno tužilaštvo će sudu dati predlog za preduzimanje određenih istražnih radnji u okviru kojih će biti saslušani Milenkovićeva i taksista. Kako saznajemo, manekenki će potom tužilaštvo ponuditi nagodbu u vidu kaznene mere od 360 sati društveno korisnog rada, a ukoliko to ne bude prihvatila protiv nje će biti podnet optužni predlog i čeka je suđenje! Prema zakonu, osobe kojima je izrečena mera društveno korisnog rada kaznu bi trebalo da odrade u komunalnim preduzećim poput „Zelenila“, „Vodovoda i kanalizacije“ ili „Čistoće“, socijalnim ustanovama, domova za stare...
Izmišljena drama manekenke započela je 21. juna kada je s drugaricom došla na splav “River”, čiji je suvlasnik njen bivši dečko Aleksandar Ć. (32). Pokušala je da razgovara s njim, ali joj je rekao da ima obaveza, što je nju mnogo razljutilo. Milenkovićeva je zatim sela u svoj „reno klio“ i prilikom isparkiravanja oštetila nekoliko taksi automobila. Nakon toga je izjurila i peške otrčala ka Starom sajmištu.
Dok su prijatelji pokušavali da je dobiju na mobilni, ona je zaustavila taksi i na pitanje taksiste: “Kuda”, odgovorila: „Kod tebe!“. Iako je mladić bio zbunjen, ipak ju je na kraju odvezao svojoj kući. Posle večere Mina je zaspala i naredni dan je provela u stanu taksiste koji je kasnije na internetu saznao da je porodica i prijatelji traže i da su prijavili njen nestanak. Unezveren mladić je Mini rekao da se javi svojima i da odmah ide iz njegovog stana. Ona je, potom, sa lažnog Fejsbuk profila poslala drugarici poruku da je dobro. Bosu, raščupanu i sa modricama na licu u susednoj ulici susrela je slučajna prolaznica koja je pozvala policiju i po Mininoj molbi njenog bivšeg. Manekenka je ispričala da je oteta, dva dana silovana i prebijana. Kako je policija malo pre toga locirala laptop sa kog se Mina javila prijateljici, ubrzo su stigli i do taksiste. Međutim, Mina je objasnila da su je napala dva muškarca koje ne može da opiše koja su je držala u stanu u Zemunu i da taksista nema ništa s tim.
Ginekološki pregled, međutim, ubrzo je pokazao da nije silovana, a njenu priču da je bila i drogirana, te da se ni ne seća šta su joj sve radili, pobile su toksikološke analize. Provere mobilnog telefona, takođe, potvrdile su da je manekenka sve vreme bila u stanu kod taksiste, a spremajući svoj scenario očigledno je sama sebi nanela povrede po licu da bi bila što uverljivija.
 
Poslednji komentari
  • Srecko Vreme: 09.08.2013 02:41h

    Kakva crna nagodba i drustveno korstan rad?!?!?! Krivicna prijava, 2 godine robije, pa onda moze da cisti sta zeli!!!

  • djole Vreme: 09.08.2013 07:51h

    opajdara

  • Dragan Vreme: 09.08.2013 11:07h

    Ma kakav drustveno korisni rad,kazna zatvora i novcana kazna pa nek laze i sledeceg puta. Ako ovo prodje bez kazne ima ovakve kao one da se tek reklamiraju na ovaj nacin.

  • nele Vreme: 09.08.2013 11:11h

    Jaka joj kazna. A sta da je sudija poverovao u njene priče i osudio nekoga zbog silovanja na par godina? Nekome upropasti zivot zbog svoje glupave manekenske glave, to nema veze.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP