Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NENORMALNO

Lažno prijavio ubistvo oca

Autor: Svetislav Mirković | 31.10.2012 - 14:11:00h | Komentara: 0

Gorana P.(19), rođenog u Hamburgu, policija je uhapsila i predala ga istražnom sudiji zbog sumnje da je lažno prijavio ubistvo oca. Goran je sa društvom proslavljao drugi dan slave Sveta Petka i kada su se gosti oko ponoći počeli da razilaze rekao im je "E sada ću malo da zafrkavam policiju".

Dejan Frank, Goranov otac

Dejan Frank, Goranov otac | Foto: S. Mirković

 Ostavši sam u kući uzeo je telefon, pozvao policiju i ispričao da je u ulici Srpskih vladara u porodičnoj kući ubio oca, sebi presekao vene i da će aktivirati bombu ukoliko neko pokuša da uđe u njihovu porodičnu kuću. Odmah po prijemu poziva policija je došla do Goranove porodične kuće i zatekla ga ispred ulaza u kuću.

Prema saznanju ALO.RS, u jednoj ruci držao je upaljenu baterijsku lampu, koju je pri pojavi policije usmerio u njihovom pravcu, a drugu je držao iza leđa govoreći da je u njoj bomba i da će je aktivirati ukoliko pokušaju pripadnici reda da uđu u kuću. Posle toga Goran je ušao u kuću i svećom zapalio zavese na ulaznim vratima.

Usledili su pregovori sa njim u toku kojih je policija uspela da razbije ulazna vrata i vrata na kupatilu i da ga savlada. Tom prilikom utvrđeno je da Goran oca nije ubio, da sebi nije posekao vene i da uopšte nema bombu. Lekarskim pregledom je utvrđeno da u krvi ima 1,43 promila alkohola. Njegov otac Dejan Frank, kojeg smo juče zatekli u kući u Petrovcu na Mlavi priča da je te noći bio odsutan i da ne zna detalje.

Mesto dojave bombe i lažnog ubistva

Mesto dojave bombe i lažnog ubistva | Foto: S. Mirković

 - Te noći otišao sam kod roditelja u selo Leskovac kod Petrovca na Mlavi jer nisam hteo da smetam deci na slavi, pošto je bilo veliko društvo mladića i devojaka i svi su bili raspoloženi. Moj Goran je dobar mladić, do sada nikada nije pravio tako nešto a mogu vam reći da nikada nije bio osuđivan a da se nešto dogodilo saznao sam tek kada me je pozvao inspektor iz petrovačke policije noću oko 2,3o sati. Kada sam se posla toga vratio kući video sam da su sem ulaznih vrata provaljena i vrata na kupatilu gde se Goran bio zaključao posle ulaska u kuću policije. Nikakva velika šteta nije pričinjena, a ja znam da Goran ne sme da koristi alkohol jer pri većoj količini dobije epileptički šok. Upravo to se dogodilo te noći jer je na pregledu kod lekara ustanovljheno da je bio pod uticajem alkohola - priča otac Dejan i dodaje da je njegov sin dobar mladić i da mu je ostao još diplomski ispit, pa da dobije zvanje lmara. Takođe navodi da je angažovao advokata i da Goran uskoro treba da se vrati kući.     

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP