Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! SAZNAJE

Legija pričao sa ćerkom na engleskom

Autor: Ekipa Alo! | 02.05.2014 - 08:55:00h | Komentara: 3

Milorad Ulemek Legija (46), osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića, nije mogao da obuzda sreću, kada ga je u subotu u požarevačkom „Alkatrazu“ posetila ćerka Nikolija Luković (15), koju nije video više godina budući da je sa majkom živela u Kanadi.

Milorad Ulemek Legija

Milorad Ulemek Legija: Nije spavao zbog ćerkinog dolaska


- Kada mu je najavljeno da će Nikolija doći, on je postao veoma nestrpljiv i maltene nije spavao. Taj susret je bio veoma dirljiv. Legija nije mogao da je zagrli, jer je od posetilaca odvojen neprobojnim debelim staklom. Komunikacija se odvijala putem interfona - kaže izvor „Alo!“.

Nikolija je sedela u prostoriji za posetioce koja je jedva nešto veća od telefonske govornice, a sa Legijom je pričala na engleskom jeziku, budući da ga on dobro govori, a Nikolija slabo govori srpski.

- Stalno se smejao i bio je veoma srećan. Komentarisao je kroz šalu kako ćerka liči na njega, ali da ima i mamine oči. Zanimao se za školu, kako joj je u Kanadi. A malo su popričali i o njenom odnosu sa majkom, pa ju je očinski savetovao šta da radi i rekao da joj majka misli dobro iako verovatno nekada pretera štiteći je - priča naš izvor.

Nikolija Luković

Nikolija Luković

Prema rečima našeg sagovornika, Ulemek je ćerki ispričao kako se veoma uplašio kada je iz medija saznao da je ona nestala i da mu je laknulo kada je čuo da je pronađena kod drugarica. Natalija je oca ispitivala kako se oseća i šta radi u zatvoru.

- Legija joj je rekao da je napisao 17 knjigu. Da čita redovno i da trenira po dva sata napolju kako bi održao kondiciju. Takođe naveo joj je da će se u julu ponovo preispitivati da li će ostati u strogom delu zatvora ili će dobiti olakšice - naveo je sagovornik „Alo!“.

Nikolija je pre sedam godina prvi put posetila oca, kog nije videla od rođenja u Torontu, u kom živi sa majkom Majom Luković. Kako saznajemo, ona je stalno želela da vidi Ulemeka, a jedno vreme je mislila i da je on preminuo. Zbog toga je u pratnji majke i bake došla u Srbiju i posetila oca.

Kako je „Alo!“ pisao, Nikolija Luković (15) i njena majka Maja Luković (42) došle su u Srbiju, jer su kanadske vlasti navodno htele da Maji oduzmu ćerku sa kojom je bila često u sukobu. Nikolijin nestanak kanadskoj policiji je prijavljen u februaru ove godine, a ona je pronađena kod prijateljice posle nekoliko dana. Navodno, razlog za njen odlazak iz kuće su bile žučne rasprave sa majkom Majom. Nikolija se poverila prijateljima da je majka i u Beogradu drži u kućnom pritvoru.
Poslednji komentari
  • s, Vreme: 02.05.2014 16:39h

    Gomila gluposti! Kao prvo, Nikolija odlicno govori srpski; nije istina da su kanadske vlasti htele da je oduzmu od majke; Maja je pozrtvovana majka koja je jedva uspela da privoli Legiju da vidi cerku, jer je on to dugi niz godina odbijao - navodno pod pritiskom njegove nevencane zene, koja je Nikoliji cak i pretila.

  • nbg Vreme: 02.05.2014 17:12h

    hehe Mala lici na kombinaciju tate i babe Nate. Pljunuti Cema iz mladjih dana!!!! Inace Maja nema 42 godine kao sto pisete, ona je 74 godiste.

  • komsinica Vreme: 02.05.2014 18:02h

    @s ovaj zadnji deo nije tacan. On je insistirao da vidi dete i da popravi taj odnos jos od kako je uhapsen i osvescen, od pre 10 goodina. Maja je ok zena i nije prvobitno htela da cuje za to, po meni, sasvim opravdano. Poznajem njegovu majku i znam te neke detalje. Njegova nevencana zena je na raznorazne nacine manipulisala sa njim i ovo joj sigurno nije po volji, ali kako je sejala, tako ce da zanje. Trebala je o svemu ovome da razmislja kada je na sve nacine muvala ozenjenog coveka cija zena je u to vreme nosila ovo dete u stomaku. Pozdrav i drago mi je da su sada tata, cera i mama u super odnosima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP