Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! SAZNAJE

Legija traži sigurnost za četiri ćerke i ženu!

Autor: D. Ć. - I. Č. | 18.01.2014 - 09:15:00h | Komentara: 9

Milorad Ulemek Legija (45) tražio je povlastice za svoju porodicu, a za uzvrat je inicirao razgovor sa tužilaštvom u kojem je otkrio imena ubica novinara Slavka Ćuruvije, saznaje „Alo!“.

Milorad Ulemek

Milorad Ulemek

Prema rečima našeg izvora, bivši komandant „crvenih beretki“, koji je osuđen na 40 godina zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, tražio je da suprugu i decu u požarevačkom zatvoru „Alkatraz“ ne viđa više kroz neprobojno zaštitno staklo, već da ga posećuju po normalnom režimu.


- Legija decu u zatvoru „Alkatraz“ viđa jednom mesečno ili ređe, a smeta mu strašno što ne sme da ih dotakne. U toj maloj prostoriji njihova poseta se snima kamerama, kao i razgovor. Četiri ćerke stare devet, 10, 12 i 13 godina u posetu mu dovodi njegova nevenčana supruga Aleksandra Ivanović.

Maja Luković

Maja Luković

Prva supruga ga posetila u zatvoru


Maja Luković, prva Legijina supruga, posetila ga je u septembru prošle godine u zatvoru, ali je došla i da ga vidi na suđenju za pobunu „crvenih bereteki“ , navodi naš sagovornik. Prva Legijina žena. čije je prezime nosio više godina, živi u Kanadi, a sa njim ima ćerku od 16 godina. U Torontu radi kao novinar, a izvor „Alo!“ navodi da je u Srbiju došla da bi se sa Ulemekom dogovorila o školovanju ćerke N. L.

Osim toga, Legija je u stalnom strahu za bezbednost svoje supruge i dece, koji su se jedno vreme seljakali po inostranstvu, a želeo bi i da deca materijalno budu obezbeđena za školovanje.

Jedna ćerka sada treba da upiše koledž, a sve četiri su pohađale francusku internacionalnu školu u Beogradu - kaže Ulemekov prijatelj, koji navodi da su svi iz društva bili šokirani kada su čuli da je Legija odlučio da progovori o ubistvu Ćuruvije.


Naš sagovornik navodi da je Legija imao više razloga da uperi prst u osumnjičene za ubistvo Ćuruvije.

- Dozlogrdilo mu je što su svi oni koji su ubijali na slobodi i što su se svi oko njega obogatili, a sada peru ruke od svega. Smatra da su ga iskoristili, a mnogima je davao i šakom i kapom.

Kuća u naselju  Filmski grad

Kuća u naselju Filmski grad | Foto: Masanori Jošida

Plašio se i da bi neko od njih mogao da ga umeša u ubistvo Ćuruvije. Da se nije javio, oni bi njega optužili. Pitao se zašto da ćuti, šta ima od toga, osim troškova, čak i zdravstvenih, pa je odlučio da progovori. Pobesneo je i rekao to što ima. Mnogi se plaše njegovog svedočenja, a on mnogo zna i ima šta da kaže - otkriva Ulemekov prijatelj.

Zatvor u zatvoru: „Zabela“

Zatvor u zatvoru: „Zabela“ | Foto: Masanori Jošida


On nam otkriva i da je Ulemek u poslednje vreme raspoložen, te da je poslao pismo porodici u kojem se našalio na račun svog boravka u najčuvanijem srpskom zatvoru. „Juče, za Božić, servirali su nam pečenje i tortu, a bili su trubači i vatromet. Pozdrav iz vazdušnje banje ‚Zabela“‘, napisao je Legija, koji je za umešanost u ubistvo Ćuruvije optužio Radomira Markovića, bivšeg šefa DB-a, Milana Radonjića (54) i Ratka Romića (51), bivšeg pripadnika DB-a.

Aleksandra  Ivanović

Aleksandra Ivanović | Foto: Emil Čonkić

Aleksandra živi u stalnom strahu

Kako „Alo“ saznaje, i Ulemekovoj ženi Aleksandri je dozlogrdilo da stalno živi u strahu. Navodno je jedno vreme živela u Francuskoj, pa u Kanadi, ali se, prema nezvaničnim informacijama, vratila u Srbiju. Prema saznanjima „Alo“, ona izdaje svoj deo vile u Košutnjaku, kao i očuhov stan u blizini MUP-a Srbije, kod ulice Kneza Miloša. „Pošto ne radi, njoj finansijski pomažu rođaci i kumovi iz Dubaija“, kaže naš sagovornik.

Poslednji komentari
  • miško Vreme: 18.01.2014 09:40h

    "njoj finansijski pomažu rođaci i KUMOVI"

  • Stojan Vreme: 18.01.2014 09:56h

    Ova Zabela sija od cistoce i uredjenosti! Bolje nego mnoge bolnice u Srbiji!

  • IGY Vreme: 18.01.2014 13:14h

    Trebao si na njih da mislis pre nego pocnes da se bavis kriminalom

  • JA Vreme: 18.01.2014 14:52h

    Aleksandra zivi u strahu? Cista nebuloza i vrhunac patetike. Inace, imamo zajednicke prijatelje i cesto se druzimo tako da znam. Putuje, letuje, zimuje, izlazi u grad i toliko joj lose ide da ima najnovije modele burberry cipela i torbi. Deca su takodje lepo obucena i sasvim normalno zive u Beogradu. Kad smo vec kod ucveljenih zena zemunaca, daj pisite malo o druzenju Aleksandrine drugarice i kume S..... B....... i Dzangla. Pre neko vece su izlazili sa Kristijanom u grad.

  • Roky Vreme: 18.01.2014 14:53h

    O bezbednosti dece treba razmisljati pre nego sto se prihvate razni 'poslovi'.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP