Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

REŠENA MISTERIJA ĆERKA MILORADA ULEMEKA NA SIGURNOM U TORONTU

Legijina ćerka pobegla posle svađe s majkom!

Autor: D. ĆURUVIJA- M. DUDVARSKI | 04.02.2014 - 09:29:00h | Komentara: 1

Nikolija Luković (15), ćerka Milorada Ulemeka Legije (45), pobegla je u petak iz porodične kuće u Torontu jer se posvađala sa majkom Majom Luković, ekskluzivno saznaje „Alo!“ od izvora bliskih porodici nestale devojčice. Njen nestanak prijavljen je policiji koja je noćas oko 4 ujutru po srpskom vremenu, odnosno 19 časova po kanadskom, pronašla devojčicu. Ona se još dok se vodila kao nestala, prema saznanjima našeg lista, javila majci i baki od drugarice.

W

Krila se kod drugarice: Nikolija Luković

Policija ju je pronašla na osnovu listinga poziva, pošto se poslednji put čula sa tom drugaricom, pa je isključila telefon.


Policiji je toliko dugo trebalo da je nađe zato što su morali da traže odobrenje od suda za listing poziva i sadržaj tekstualnih poruka.

- Legijina ćerka je u pubertetu i ima mladalačke hirove. Zbog toga je u septembru prošle godine njena majka dolazila kod Legije u zatvor kako bi se dogovorila sa njim oko njenog vaspitanja i daljeg školovanja, jer ima sa njom probleme. Prošle godine posetila ga je i sa ćerkom u zatvoru. Inače, Nikolija je rođena u Kanadi, a oca je videla tek pre nekoliko godina kada je njena majka dovela Legiji u zatvor - kaže naš sagovornik.

Na Tviter profilu koji glasi na ime Maje Luković prekjuče je objavljen link na novinski tekst u kojem se navodi da policija traga za nestalom tinejdžerkom.
Zorica Luković, bivša Legijina tašta, juče je za „Alo!“ potvrdila da je devojčica živa i zdrava i zamolila nas da ne dižemo uzbunu zbog nestanka njene unuke.

Maja Luković

Maja Luković

 
- Sve je u redu. Nema potrebe da pišete o tome - rekla nam je Zorica Luković.
Iako se u prvi mah spekulisalo da je u pitanju otmica zbog nedavnog svedočenja Ulemeka o ubistvu novinara Slavka Ćuruvije, naš sagovornik navodi da to nije uzrok nestanka.

Plaše se za bezbednost
„Legijina ćerka iz prvog braka mnogo liči na njega fizički, ali i po temperamentu. Bavi se sportom, plesom i gumom. Kada je Legija optužen za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića, kanadski novinari su opsedali njihovu kuću u Torontu, a čak su i Nikoliju krišom snimale neke tamošnje televizije. Zbog svega toga ne vole da se eksponiraju i plaše se za bezbednost porodice, priča naš sagovornik.


-Nikakva odmazda nije u pitanju, nego kao što smo već rekli, pubertetski bunt. O njenom nestanku obavešten je i Legija, koji se zabrinuo za sudbinu najstarije ćerke - navodi izvor našeg lista.

Kanadska policija je u nedelju, preko televizijske stanice CP24, uputila apel građanima da dostave sve informacije o Nikoliji Luković, koja je nestala u centru Toronta. Nikolija je rođena u Torontu u novembru 1998. i pohađa deseti razred škole u Torontu.
Legija i njena majka Maja su se rastali 1998. godine kada je ona i otišla u Kanadu kod svojih roditelja. Nakon rođenja Nikolije, pukao njen brak sa Ulemekom, koji je ubrzo počeo da živi sa Aleksandrom Ivanović (39), udovicom ubijenog Nebojše Đorđevića Šuce.

Legija je prezime Luković, koje je od svog tasta uzeo nakon venčanja sa Majom, „vratio“ bivšoj supruzi pošto je uhapšen zbog ubistva srpskog premijera Zorana Đinđića. U izjavi za „Nedeljni telegraf“ svojevremeno je izjavila: „Da sam znala da je umešan u kriminal, nikada se ne bih petljala s njim. Kada sam ga upoznala, bio je vrlo pristojan, ali nije baš bio druželjubiv. Uz mene je postao opušteniji i komunikativniji“, rekla je tada Maja Luković.
„Nikada nisam primetila ništa sumnjivo. Nije učestvovao u ratu niti je bio u nekom sumnjivom društvu“, tvrdila je Maja.

Nisu se još razveli

W

Milorad Ulemek i Maja Luković

 Kandaska novinarka Maja Luković i Legija su upoznali 1993. u Erdutu, na hrvatskom ratištu, kada je došla sa ekipom kanadske televizije, za koju je radila kao prevodilac. Ljubav je 1994. krunisana brakom, a Maja je u Srbiji radila kao novinar. Izvori bliski tom paru kažu da je želela da sa Legijom život nastavi u Kanadi. Naš izvor navodi da je prilikom jednog dolaska, pre nekoliko godina tražila od njega da kupi za ćerku stan, jer smatra da je tokom braka sa njim uložila i svoj deo novca u zajedničku imovinu i deo kuće, koji je sada oduzet njenom bivšem suprugu. Međutim, kako kaže naš sagovornik, on nije u mogućnosti da joj bilo šta kupi jer se više godina nalazi u zatvoru. Njih dvoje, prema saznanjima „Alo!“ su još uvek u crkvenom braku.
Poslednji komentari
  • Stanislav Vreme: 04.02.2014 17:19h

    Njih dvoje se jos nisu razveli ni sudski, ni crkveno. Rastavili su se jer je on u jednom trenutku prso i otpoceo neki brzi zivot., Sucina nevencana udovica je vec bila ponata po "druzenju" sa Sucinim drugarima Zemuncima, a kako je nijedan od njih nije hteo za ozbiljno, zakacila se za ozenjenog Legiju koji je hteo sve to da zataska dok sezena porodi u Kanadi. U medjuvremenu, Sucinica se potrudila da obavesti Maju kako Milorad vise voli nju i njenog sina i da ga ne zanimaju beba i ona, zbog cega Maja odbija povratak u Beograd. Sucinica je to iskoristila i u selila se sa Sucinim sinom u Majinu kucu. To je cela prica uz opasku da se Sucinica zbog obnovljenog kontakta Legije, Maje i cerkice svesrdno trudi da to pokvari, pa tako maleckoj preko drustvenih mreza porucuje da se otac nikad nije interesovao za nju, niti je zeleo kao njenu decu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP