Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KAO U FILMU

Lekar pomogao nasilniku da zastraši žrtvu!

Autor: Branko Janačković | 14.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv V. R. (38) iz Niša zbog sumnje da je na Maksilofacijalnoj hirurgiji pacijentu M. P.(30) pretio ubistvom ako ne odustane od optužbi protiv S. D.(37), koji mu je slomio vilicu. Da skandal bude veći, osumnjičeni nasilnik je u sobu ušao na prevaru, uz pomoć lekara M. G. (34), koji mu je dao beli mantil i zamolio osoblje da ih puste u navodnu posetu.

Nasilnik upao u   bolničku sobu i žrtvi  pretio tražeći da ne svedoči

Nasilnik upao u bolničku sobu i žrtvi pretio tražeći da ne svedoči | Foto: Branko Janačković

V. R. je priveden i osumnjičen za krivično delo sprečavanja i ometanja dokazivanja, a lekar M. G. da mu je u tome pomogao. Obojica su zadržani u policiji do 48 časova, ali su nakon saslušanja u Osnovnom tužilaštvu i kod sudije za prethodni postupak pušteni da se brane sa slobode.


- M. P. je zadobio prelom vilice u tuči 7. maja ispred svoje teretane, kada ga je, kako se sumnja, metalnim boksom u glavu udario S. D. (37) iz Niša, koji je od tada u bekstvu. Osumnjičeni lekar M. G., koji ne radi u toj klinici, već je anesteziolog u KC Niš, dao je beli mantil V. R., pa su zajedno, obučeni kao medicinsko osoblje, došli 11. maja u Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju.
Lekar je zamolio da ih puste, navodno u posetu, predstavljajući V. R. kao kuma povređenog M. P. A onda je V. R., kako se sumnja, u sobi pretio M. P. ubistvom ako pred sudom ne promeni svoj iskaz da ga je udario i povredio S. D. - kaže naš izvor blizak istrazi.

Slučaj je policiji prijavio dežurni lekar Dragan Petrović, nakon čega su osumnjičeni identifikovani i privedeni. Policija je obavila razgovor sa pacijentom M. P., nakon čega mu je dodeljena danonoćna zaštita, dok su dvojica osumnjičenih privedeni.
Poslednji komentari
  • klan Vreme: 14.05.2014 11:09h

    Tuznoo,jadno i strasno....ali to je realnost u KC Nis......M.G. je zahvaljujuci svojim vezama sa direktorom KC Nis u velikom usponu,cak je poceo da drzi i predavanja a V.R. je brat doticnog direktora

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP