Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KO JE MLADIĆ UBIJEN U SAČEKUŠI?

Likvidiran Dunjićev prijatelj!

Autor: Naše Novine | 01.12.2014 - 11:28:00h | Komentara: 11

Aleksandar Bulatović Vojvoda (31) koji je u četvrtak ubijen na Bulevaru Zorana Đinđića, bio je blizak prijatelj Velibora Dunjića (27).

Aleksandar Bulatović Vojvoda

Aleksandar Bulatović Vojvoda (stoji na ogradi) pored Marka Ivkovića (desno) koji je ubijen u Istanbulu  | Foto: facebook

Bulatović i Dunjić bili su u istoj navijačkoj grupi "Hijene" i skoro da se nisu razdvajali, pišu "Naše novine". Velibor Dunjić, bio je jedan od vođa navijača Crvene zvezde, a ubijen je 15. maja ove godine.
Bulatović je, prošle nedelje, tri puta upucan u leđa, a potom sa dva hica overen u glavu ispred zgrade na Bulevaru Zorana Đinđića broj 160, na Novom Beogradu.
- Postoje indicije da su njih dvojica zajedno učestvovali u nekim poslovima s one strane zakona. Nakon Dunjićevog ubistva, Bulatović je sam nastavio da radi i glavni posao su mu bili narkotici - kaže sagovornik "Naših novina" iz istrage.
Policija veruje da su upravo poslovi s drogom bili motiv ubistva. Poznato je da je počeo s trgovinom marihuane, da bi potom počeo da radi i s ostalim drogama.

Velibor Dunjić

Velibor Dunjić | Foto: Marko Metlaš

- Bulatović je, naime, bio jedan od glavnih narko dilera u Beogradu. Proveravamo i da li se družio sa pojedinim pripadnicima kriminalne grupe Dejana Stojanovića Keke - navodi izvor "Naših novina" blizak istrazi.
Sagovornik lista tvrdi da je Bulatović u poslednje tri godine mnogo ojačao u podzemlju i da se nametnuo kao jedan od ključnih igrača na beogradskom narko tržištu.
- Bio je prilično drzak i hrabar. Uglavnom je sam završavao sve poslove. Zbog takvog ponašanja se nekima i zamerio, pa je svuda išao naoružan. Kada je ubijen, policija je kod njega pronašla pištolj od koga se nije odvajao - kaže sagovornik lista.
Bulatović je stanovao na Čukarici. Najviše vremena provodio je upravo u tom kraju I na Banovom Brdu i viđan je uglavnom po tamošnjim kafićima il idok je šetao dobermana, pišu "Naše novine".
 
Poslednji komentari
  • ekvatorijalna gvineja Vreme: 01.12.2014 14:03h

    Fini mladic. Uzor za ugledanje. Kao i drustvo u kome se kretao i sa kojima je izigravao "bnavijaca". I sad se cudimo kako to da tzv. navijaci izbegavaju krivicno gonjenje. Pa vrlo lako. zaradjuju na narkoticima i dele sa onima koji ih amnestiraju.

  • leopold Vreme: 01.12.2014 14:29h

    pozdrav za stepskog vuka!!!

  • maki Vreme: 01.12.2014 16:13h

    Ne razumem odakle vam pravo da komentarisete da li je neko bio fin ili nije, a pritom ga niste ni poznavali.. To sta je radio, bila je njegova stvar, svako sam sebi bira sta ce i kako, ali niko ne moze da ospori da je bio divan decko, nasmejan, pozitivan, duhovit, interesantan... Pocivaj u miru, Vojvoda, Banovo brdo bez tebe vise nece biti isto...

  • Beograd Vreme: 01.12.2014 18:36h

    Obracun crnogorske mafije u Beograd.

  • ekvatorijalna gvineja Vreme: 01.12.2014 18:51h

    Pa eto imam pravo da komentarisem. Sam biram sta cu i kako, ali niko ne moze da ospori da neko ko prodaje drogu ne moze biti divan decko, cak i kad je nasmejan, duhovit, interesantan...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP