Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAČEKUŠA U BLOKU 45

Likvidiran još
jedan član Kekine grupe!

Autor: B. Jelovac | 24.12.2012 - 20:58:00h | Komentara: 1

Miloš Ljubenović (31), koji se dovodi u vezu sa "novobeogradskim klanom" odbeglog Dejana Stojanovića Keke (37), ubijen je sinoć oko 19.55 sati dok je sedeo u svom parkiranom "fijat puntu" u Ulici Jurija Gagarina 277 u Novom Beogradu. Ubica je prišao vozilu i dok je Ljubenović razgovarao mobilnim telefonom, ispalio četiri hica kroz prozor auta koja su nesrećnog mladića pogodila u glavu.

Ubijeni, koji se dovodi u vezu sa “Kekinim klanom” i poslovima sa drogom, likvidiran po identičnom scenariju kao Vujadin Pejanović

Ljubenović je ubijen po identičnom scenariju kao i Vujadin Pejanović (34) zvani Vule Balavi, visokopozicionirani član "Kekine grupe", sa kojim je bio blizak i koji je likvidiran u aprilu ove godine takođe u novobeogradskom bloku 45. Motiv Ljubenovićevog ubistva, kao i prethodnog, takođe se traži u neraščišćenim odnosima u poslovima sa drogom.

Kekin pajtos

Ljubenovićevo telo na beograskom asfaltu | Foto: Petar Marković

- Po dosadašnjim saznanjima, Ljubenović je izašao iz svoje zgrade, koja je tri broja dalje od parkinga, seo u automobil, celo vreme držao mobilni u ruci i pričao, startovao motor automobila ali nije uspeo da krene. Ubica je prišao sa leve strane i počeo da puca kroz staklo sa vozačeve strane, nakon čega je peške pobegao kroz blokove - kaže naš izvor u policiji.

Kekin pajtos

Crveni Punto u kome je pronađeno telo | Foto: Petar Marković

Policija je uzela izjave od velikog broja građana, od kojih mnogi nisu ni shvatili da je reč o pucnjavi, već su mislili da su petarde, dok su pojedini izjavili da je napadač nosio fantomku. Ljubenović je iskrvario u vozilu, na kojem su posle pucnjave ostala čak i upaljena svetla, i nije mu bilo pomoći. Na uviđaju se ubrzo pojavila i njegova majka koja je u šoku jecajući zapitkivala policajce "Šta se desilo? Šta je bilo? Je l povređen?". Ljubenović je iza sebe ostavio ženu i nedavno rođenu ćerkicu. Po priči komšija bio je zaposlen na poker aparatima.


- Sam Ljubenović nije zaveden kao pripadnik "Kekine grupe" i u dosijeu ima jedino da je osuđivan za izvesno delo vezano za saobraćaj. Ipak družio se sa Pejanovićem i tom ekipom zbog čega su postojala operativna saznanja da je uključen u poslove sa narkoticima u čemu se za sada i traži motiv njegovog ubistva - kažu u policiji.


Gotovo identično kao u slučaju ubistva Ljubenovića, nepoznati ubica čekao je da Vujadin Pejanović izađe iz krcatog kafića "Ki Largo" u Ulici Jurija Gagarina 219, gde je 17.aprila ove godine gledao utakmicu. U jednom trenutku uputio se na parking i dok je ulazio u svoju "opel insigniu" napadač je otvorio vatru. Od ispaljenih 14 hitaca dva su bila smrtonosna. Maskirani napadač takođe udaljio se peške kroz blokove.

Poslednji komentari
  • nebojsa ristanovic Vreme: 25.12.2012 15:22h

    izvinite a šta je to sačekuša? jer to ubistvo iz zasede ili kako? hvala srdačno n. ristanović beograd

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP