Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POD STRESOM NAKON ŠTO JE UBIO PLJAČKAŠA

Lopov mu je držao pištolj pod grlom

Autor: B. N. | 26.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Advokat Vladana M. (38) iz Donje Rače koji je pušten da se brani sa slobode nakon što je u ponedeljak uveče pucao na Sašu Cvetkovića (35), kada je maskiran i naoružan upao u njegovu kuću u nameri da ga opljačka, izjavio je juče da je njegov klijent i dalje pod velikim stresom.

Ubijeni Saša Cvetković  upao je u Vladanovu  kuću u Donjoj Rači

Ubijeni Saša Cvetković upao je u Vladanovu kuću u Donjoj Rači | Foto: Biljana Nenković

- Sa svojom porodicom pokušava da prebrodi teške trenutke. Bio je uplašen za svoj i bakin život, pištolj im je bio pod grlom - kaže advokat Zvonko Marković.


Podsetimo, u kući je te večeri bila i Vladanova baka Nadežda (87). razbojnik ih je maltretirao, tražeći novac. Verovatno je tipovao njihovi kuću, jer Vladanovi roditelji dugo rade u Švajcarskoj. Oni su juče stigli u Srbiju i svi zajedno su se sklonili iz kuće u kojoj se dogodilo ubistvo.

Vladan M. (38)

Vladan M. (38)


Razbojnik je živeo svega kilometar dalje od kuće Vladana M. Njegovu decu preuzele su socijalne službe koje će odrediti hranitelja, s obzirom da im je majka ranije umrla.
Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 26.03.2015 07:30h

    Vladan Milanović je heroj dana, pobedio je zlikovca spašavajući svoj život i život svoje bake! Učinio je dobro delo za svoju Raču, okolinu Kragujevca i šire jer ih je spasio pljačkanja i terorisanja od jednog izroda. Da je više ovakvih ljudi kao što je Saša znatno bi se smanjio kriminal jer bi potencijalne kriminalce odvratio od podle namere...Društvo bi trebalo na neki način da podstiče akt samoodbrane i da, što da ne, na neki način nagradi izvršioce kao što je Vladan!...

  • miroslav Vreme: 26.03.2015 08:32h

    odavno je trebalo doneti zakon o zaštiti lične svojine ,istog dana kada je donet zakon da lopov ne odgovara za vrednost manju od 5000dinara .što smatram da je podstrekivanje na krađu i pljačke kojih je sve više,narodu je dozlogrdilo ovo bezvlašće,policija prebacuje na pravosuđe a pravosuđe na zatrpanost.lopovi iz mog grada dobili uredne pasoše i sada su azilanti u nemačkoj,zato su se pojavile nove mlađe snage koje bezkrupulozno i za sitan novac prave veliku štetu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP