Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRALJ NARODNE MUZIKE PONOVO NA METI NEPOZNATIH PROVALNIKA

Lopovi ojadili Šabana za 1.500 €

Autor: Ekipa Alo! | 07.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Folk pevač Šaban Šaulić (63) ponovo se našao na udaru lopova, koji su obili njegov kafić “Kralj” na Bulevaru kralja Aleksandra 61, u centru Beograda, i odneli oko 1.500 evra, saznaje „Alo!“.

Ona negira,  on ništa ne zna:  Šaban i Gordana  Šaulić

Ona negira, on ništa ne zna: Šaban i Gordana Šaulić | Foto: Rajko Ristić

Provalnici su 2. maja, tokom noći, vešto najpre obili metalne rešetke, a zatim i vrata lokala na Tašmajdanu koji je u vlasništvu pevača Šaulića i njegove supruge Gordane.


Ojadio ih i preduzimač


Ovi nije jedina neprijatnost koju je doživeo bračni par Šaulić. Prema pisanju medija, njih je ranije ojadio preduzimač radova na njihovoj kući jer je pobegao s novcem koji su mu dali da isplati radnike. Pevač i njegova supruga počeli su da grade kuću na Dedinju prošlog leta, a plan im je bio da se usele posle Nove godine, pa su prodali svoju nekretninu na Vračaru, gde su živeli. Šaulićeve komšije su ispričale da se preduzimač hvalio da radi za „neke opasne ljude“, kao i da se prema radnicima ophodio bahato.

- Lopovi se nisu obazirali na to što je kafić na prometnom mestu, kod Pravnog fakulteta, u centru grada, i što neko može da ih vidi. Nisu preturali inventar, nego kao da su znali gde je novac tokom noći sakriven - kaže izvor „Alo!“ iz istrage.

Policija će, prema rečima našeg sagovornika, uzeti izjave od zaposlenih, a tokom istrage biće utvrđeno da li je neko tipovao kafić.

- Takođe će biti pregledane i sve okolne sigurnosne kamere, koje su možda zabeležile trenutak kada lopovi obijaju kafić poznatog pevača, četiri dana pre njegovog rođendana - dodaje on.

Šaulić juče za „Alo!“ nije mogao da komentariše pljačku „zbog zauzetosti“.
- Brigu o kafiću je preuzeo moj sin i on je upućen u sve detalje. Ja sam na putu i u velikoj sam gužvi, pa nisam obavešten o svemu - rekao nam je kratko Šaulić.

Iz lokala nestale  samo pare

Iz lokala nestale samo pare | Foto: Milorad Milanković


Lopovi su njegov kafić „Kralj“ opljačkali i u proleće 2013. godine. Tada su tokom noći presekli lanac i katanac kojim su bili vezani stolovi i stolice u bašti lokala i odneli neke od njih.

Gordana Šaulić: Opet nam podmeću


Gordana Šaulić nije htela da komentariše naša saznanja da je kafić opljačkan i samo je kratko rekla da to nije tačno.
- To su neistine. Nema govora ni o kakvoj pljački. O nama se mesecima pišu razne stvari, pa se tako pušta i ova priča - pretećim tonom je rekla supruga kralja folka za „Alo!“, a zatim je prekinula vezu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP