Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DRAMA U TRSTENIKU

Lovačkim nožem klao bivšu ženu ispred vrtića!

Autor: S. M. | 26.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 9

Slađan Dabižljević iz Vrnjačke Banje napao je prekjuče lovačkim nožem bivšu suprugu Marijanu Makojević (29) u zgradi vrtića „Biseri“ i naneo joj više ubodnih rana po rukama, nogama i vratu. Policija je privela Slađana i njemu je određen pritvor. Kako nezvanično saznajemo, policija je slučaj okarakterisala kao pokušaj ubistva, ali je tužilac delo prekvalifikovao u porodično nasilje (?!)

Slađan Dabižljević

Slađan Dabižljević

Kada su videle da je Slađan izvadio nož, vaspitačice su hitro reagovale i njihovu četvorogodišnju ćerku uvele u učionicu, tako da nije videla kako joj otac nožem seče majku!


- Na sreću to je video domar, vaspitačica i još nekoliko roditelja, koji su u to vreme, kao i ja dovodili decu u vrtić, i neko od njih je odmah pozvao policiju dok su ga smirivali da me ne zakolje nožem. Imam tri ubodne rane od noža i jedan prerez ispod grla koji su mi tog jutra ušili u Kliničkom centru u Kruševcu, jer sam iz Trstenika odmah sanitetom prevezena za Kruševac.
Kako Marijana navodi, više od godinu dana ima probleme sa bivšim mužem, koji je jednom pokušao i da je zadavi.

Marijana Makojević

Marijana Makojević


- Podnela sam krivičnu prijavu koja je kasnije dopunjena, ali je on nastavio da mi preti. Kada je u vrtiću izvadio nož, jedan od roditelja je pokušao da ga smiri, ali bez uspeha. Dok su ga policajci odvodili, dobacio mi je da će izaći iz zatvora i da će me zaklati - sva usplahirena priča Marijana.

Kriza u braku je počela kada je Slađan upao u dugove kod zelenaša. Juna prošle godine su se zvanično razveli, a sud je ćerkicu dao na starateljstvo majci dok je otac dobio pravo da je viđa dva vikenda u toku meseca.

- Tri puta se nije pojavio u zakazanom terminu da uzme dete, ali je u nekoliko navrata dolazio u vrtić da je vidi. Vaspitačice koje imaju sudsku presudu, to mu nisu dozvolile. Zato je u ponedeljak došao ponovo da me vidi i da traži da povučem presudu kako bi mogao da je viđa kad hoće - dodaje Marijana.
Poslednji komentari
  • DA Vreme: 26.02.2014 09:36h

    Pokusaj ubistva porodicno nasilje?? Pa zar i porodicno nasilje nije pokusaj ubistva? Nikada se ne zna i od jednog udarca kako zena moze da padne, da joj pukne krvni sud u mozgu...Tuzilac bukvalno podstrekuje ubistvo u najavi.

  • Tuga :((( Vreme: 26.02.2014 10:57h

    A kada ce delo biti prekvalifino kao pokusaj ubistva ?? Kad je stvarno ubije?? Bravo za tuzioca :(((((((((((( Zene i majke u srbiji su zahvaljujuci takvima ,postale glineni golubovi!

  • Srboljub Vreme: 26.02.2014 11:44h

    Taj "lik"bi u normalnoj drzavi odmah bio prosledjen na psihijatriju, na posmatranje, danas ce biti pusten na slobodu. Ne daj Boze, da ispuni svoju pretnju.......a tuzilac, njegovo ponasanje, bez reci...

  • Milan Vreme: 26.02.2014 14:51h

    Odem ja u sud pre par dana I cekam da mi nadju neku presudu a edan od sudija, seta hodnikom I pusi, smeska se, dobacuje ljudima I pusi kao serif. Necu da navodim grad ali u tom gradu je poznato koji sudija zavrsava I za koliko para, zna se ko zavrsava narkodilerima, sve se zna... Svi cute, plase se ljudi za svoju bezbednost, niko nece da se mesa. Kad nam pukne pred nosem onda trazimo pomoc I svedoke a ovako nas briga za sve. Dokle vise ovakvi naslovi, dokle da bolesnici I siledzije ubijaju neduzne ljude. Svakome je svoj zivot mio I svako zeli da zivi, niko nema prava da oduzme neciji zivot!!! DA SE VRATI SMRTNA KAZNA!!!

  • Milica Vreme: 26.02.2014 17:18h

    Citiram :" Tuzilac bukvalno podstrekuje monstrouma na ubistvo" !! To je ogledalo Srpskog pravosudja, gde svako djubre moze da se osili i da tuce neciju majku,zenu,cerku !! Sramota !!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP