Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KALINIĆU SE RAZVEZAO JEZIK NA SUĐENJU

"Luka je hteo
da ubija i moćne ljude"

Autor: Ana Dimitrovska | 06.09.2012 - 16:58:00h | Komentara: 0

“Ubijao sam za Luku iz drugarskih razloga. Poštovao sam ga, on je meni pomagao tokom bekstva. Više od toga nisam mogao”, razvezao se jezik juče Sretku Kaliniću (38) zvanom Zver na suđenju članovima zemunskog klana, koje su začinile međusobne prozivke i uvrede, pa čak i među advokatima odbrane, uz svaljivanje krivice za sve zločine sa optužnice na Luku Bojovića (38), koji se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Španiji.

Sretko Kalinić

Sretko Kalinić svedočio na suđenju članovima zemunskog klana  Foto: Beta

 Bez ustezanja je otkrivao pikanterije o tome s kim se Bojana Simović, nevenčana supruga Miloša Simovića (32), navodno švalerisala, ko je kome preneo polnu bolest, dok je doskorašnjeg pajtosa Simovića nazvao “derpe” i ubicom “zemunca” Ninoslava Konstantinovića.

Luka Bojović

Luka Bojović prilikom hapšenja u Valensiji

“Bojović je naručio likvidacije Zorana Nedovića Šoka, Andrije Draškovića i Branka Jevtovića Jorge jer su, kako mi je rekao, bili odgovorni za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana. Bilo je još mnogo većih i moćnijih ljudi, koje je hteo da ubije. Da mi je tražio, i njih bih ubio”, bez trunke kajanja pričao je Kalinić, koji je osuđen zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, priznavši da je Jorgi lično pucao u glavu.

Miloš Simović

Jedan od članova zemunskog klana: Miloš Simović| Foto: MUP

“Miloš (Simović) brani Bojovića zbog para. Simović je dao 700.000 dolara Iliji Novoviću (ubijen 2008). Bojović je sa Sinišom Petrićem ubio Iliju, a kasnije je Simović kod Luke poslao svog čoveka po pare. Nikad Miloš ne bi branio Luku da nije tih para”, osuo je Kalinić paljbu na Bojovića, kome se na teret stavlja da je tokom 2004. godine naručio likvidacije Nedovića, Draškovića i Jevtovića.

Аndrija Draškovič

Аndrija Drašković | Foto: Zoran Raš

“Nije tačno ono što je Simović pričao, da sam hteo da se obračunam s novinarima. Da sam to hteo, do sada bih pobio 200, 300 novinara. Nisam hteo da odsečem glavu ljubavnici Dušana Spasojevića, s kojom je imao decu. Toliko bolestan nisam”, rekao je Kalinić i dodao da je “Simović silovao jednog dečka iz Zemuna”. Miloš Simović, koji je na prethodnim suđenjima raznim optužbama častio Kalinića, juče je rekao da Kalinić priča gluposti i da je “sam po sebi biološka greška”.

Bojana Simović

Opleo i po njoj: Bojana Simović | Foto: Oliver Bunić

Svedok na suđenju za ubistvo Vuka?

Zoran Vukojević Vuk

Zoran Vukojević Vuk | Foto: MUP

Kalinić je juče optužio Miloša Simovića da je naručio i platio ubistvo svedoka saradnika Zorana Vukojevića Vuka. Za to ubistvo se sudi Miloševom starijem bratu Aleksandru Simoviću (36)

“Biću svedok za to”, promrmljao je Kalinić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP