Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOJAVE STIŽU

Lukin ubica muva devojke po Budvi?!

Autor: S. Vojinović | 25.08.2014 - 21:00:00h | Komentara: 1

Marko Milićev, osumnjičen da je krajem jula, na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića, viđen je prošle nedelje u Budvi! Do ove informacije došle su naše bezbednosne službe na osnovu dojave devojke koja tvrdi da je Milićeva prepoznala na plaži Jaz, kraj Budve!

Ne prestaju spekulacije gde se nalazi Milićev! Posle Turske, Tajlanda, Rusije i Irana, ovih dana navodno je viđen i u Crnoj Gori.

Svi ga traže, a on se baškari u plićaku?: Milićev

Svi ga traže, a on se baškari u plićaku?: Milićev

 - Našim bezbednosnim službama pre dva tri dana javila se jedna Beograđanka i rekla da je Milićeva prošle nedelje videla na plaži Jaz, da je čak pokušao i da uspostavi kontakt sa njom. Kazala je da je sto posto sigurna da je on, jer ga je prepoznala iz medija, iako joj nije rekao ime. Prema njenim rečima, delovao je vrlo opušteno i raspoloženo. Ona se veoma uplašila, pokušavala je kasnije da ga zaobilazi i kada se vratila sa letovanja prvo je sve ispričala prijateljima, a na njihov nagovor, odlučila je da se obrati nadležnima - priča naš izvor iz bezbednosnih službi.

Juče smo u više navrata pokušali da dobijemo informaciju da li policija ima saznanja da bi Milićev mogao da se skriva i u Crnoj Gori, ali nismo uspeli da dobijemo odgovor. Ni iz MUP-a Crne Gore juče nisu odgovarali na naše pozive.

Posle Turske, Tajlanda, Rusije i Irana viđen i u  Crnoj Gori: Plaža Jaz

Posle Turske, Tajlanda, Rusije i Irana viđen i u Crnoj Gori: Plaža Jaz | Foto: Mitar Mitrović

 Nesreća na Brankovom mostu dogodila se 25. jula kada se Luka Jovanović vraćao iz grada sa prijateljima kući. Njima se na mostu pokvarila “lada” i kad su izašli da je odguraju u zaustavnu traku na njih je naleteo “mini kantrimen”.

Vozač “kantrimena” Marko Milićev nije se zaustavio nakon nesreće, a Luka Jovanović preminuo je dan kasnije u Urgentnom centru. Milićev, za kojim je raspisana poternica Interpola, tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za koje je zaprećena kazna zatvora do osam godina, kao i za nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći. U pritvoru se nalazi šest lica zbog sumnje da su Milićevu pomogli u skrivanju krivičnog dela.

Policija i dalje traga za autom!

Iako se još traga za “kantrimenom”, u policiji sumnjaju da je automobil koji je usmrtio Luku Jovanovića, najverovatnije već uništen.
- Pregledali smo sve garaže i objekte za koje su sumnjali da je vozilo sklonjeno. I ništa nismo našli. Bratislav Vesović, jedan od uhapšenih, i dalje odbija da odgovori gde je auto i da li su ga uništili. Međutim, i bez vozila, ima dovoljno dokaza da Milićev i njegovi pomagači budu optuženi - priča naš izvor iz istrage. 
Poslednji komentari
  • Dz Vreme: 26.08.2014 01:25h

    Ovo je izmisljen lik,ne postoji!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP