Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! SAZNAJE

Lukin ubica pobegao na Tajland?!

Autor: M. Dudvarski | 21.08.2014 - 20:30:00h | Komentara: 0

Marko Milićev (33), koji je "kantrimenom“ pokosio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu, posle bekstva iz Turske otišao je najverovatnije na Tajland, saznaje “Alo!“!

Marko Milićev Foto: Facebook

Marko Milićev utekao na daleki istok Foto: Facebook

„Naši istražni organi, kako saznajemo, imaju informaciju da se Milićev trenutno nalazi u toj zemlji, ali ne i kada i kako je tamo dospeo.

Ipak, srpska policija veruje da će Milićev biti brzo uhapšen, pošto se veruje da kod sebe nema veliku količinu novca, niti logistiku koja bi mu obezbedila dugotrajno bekstvo i skrivanje, a za njim je pride raspisana i crvena Interpolova poternica na oba prezimena - sadašnje Milićev i rođeno Marković - koja će mu dodatno otežati kretanje.

Auto isečen na delove
Uprkos stalni naporima policije da otkrije gde je sakriven „kantrimen“ koji je vozio Marko Milićev, još nema nikakvog pomaka.
- Sumnja se i da je automobil isečen i da su delovi prodati na više auto-otpada. Ipak, nećemo odustati dok ne pronađemo neki konkretan trag koji bi ukazao na to šta se dogodilo sa „minijem” - rekao je izvor iz policije.

Crvena Interpolova poternica znači da će Milićev, bilo gde da ga u svetu pronađu, biti uhapšen i isporučen Srbiji.

Podsetimo, on je u Tursku otišao 10. avgusta, kupivši avionsku kartu u jednom pravcu. On je za Istanbul otišao letom u 12.25 sati, napustivši Srbiju sa svojim pasošem. Takođe, „Alo!“ je pokušao da kontaktira i Nadu Milićev, ženu s kojom se Lukin ubica svojevremeno oženio i čije je prezime uzeo ne bi li na taj način izbegao dalje sudske pozive, a koja živi u SAD.
Na broj telefona kojim raspolažemo javio se jak muški glas koji je na engleskom jeziku i sa jakim stranim akcentom kratko rekao: „Ovde nema nikakve Nade“, te prekinuo vezu.

Stradao na Brankovom  mostu dok je gurao automobil u kvaru: Luka Jovanović

Stradao na Brankovom mostu dok je gurao automobil u kvaru: Luka Jovanović

Inače, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana saučesnicima Marka Milićeva. Pritvor je određen Bratislavu Vasoviću (34), da ne bi ponovio delo i ne bi uticao na svedoke.

Lukin ubica posle Turske pobegao na Tajland

Lukin ubica posle Turske pobegao na Tajland | Foto: Profimedia

Takođe, pritvor do 30 dana, zbog mogućeg uticaja na svedoke, određen je Tamari Bogdanović (23), Nikoli Lepenu (33), Dani Manevski (23), Milici Novaković (25) i Bojani Petrović (28). Dan ranije je ista mera određena i taksisti Saši Jankoviću. Svi oni sada se nalaze u Centralnom zatvoru.

„Odvalio sam se od alkohola, imao sam mali peh u saobraćaju“
Marko Milićev je, kako ekskluzivno saznajemo, nakon udesa na Brankovom mostu poslao dve poruke s mobilnog telefona, i to dvema različitim devojkama. U prvoj poruci jednoj devojci je napisao: „Imao sam mali peh u saobraćaju“, a u drugoj poruci, drugoj devojci: „Odvalio sam se od alkohola“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP