Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SLOBODAN VELIČKOVIĆ, TAST ŽELJKA RAŽNATOVIĆA:

Ma sve dragulji vise
po Cecinoj kući!

Autor: D. ĆURUVIJA | 13.12.2013 - 13:54:00h | Komentara: 1

Sefovi Željka Ražnatovića Arkana (48) koje je imao u Komercijalnoj banci najverovatnije su prazni i u njima nema više ničeg vrednog, tvrdi za „Alo!“ izvor blizak porodici ubijenog komandanta Srpske dobrovoljačke garde. On navodi da je neko odmah nakon Arkanove smrti iz dva sefa, koja je Ražnatović u banci držao od januara 1995, neovlašćeno odneo ono što je vredelo.

Slobodan Velićković

Slobodan Velićković | Foto: privatna arhiva

Zabrana

Svetlana Ražnatović

Sefovi Željka Ražnatovića Arkana (48) koje je imao u Komercijalnoj banci najverovatnije su prazni i
u njima nema više ničeg vrednog, tvrdi za „Alo!“ izvor blizak porodici ubijenog komandanta Srpske dobrovoljačke garde

- Ako je Arkan u tim sefovima držao nakit, dragulje ili neka važna dokumenta koja bi mogla da kompromituju neke ljude, ovde ili u Haškom tribunalu, neko je to pokupio dok on još nije ni bio sahranjen - kaže sagovornik našeg lista.

Kuloarske priče da je Svetlana Ražnatović (40), Arkanova udovica, nezakonito uzela vrednosti iz sefa kategorički demantuje njen otac Slobodan Veličković.
- To su najobičnije budalaštine i laži! Moja Ceca nije uzela ništa! Ma sve dragulji vise po kući od toga što je dobila! Neka moju Cecu ostave više na miru! Sve lažu, ali ona neće ništa da demantuje jer nema vremena za to. Ma mogu da lupaju gluposti i da joj pljunu pod prozor - pomalo ironično i ljutito je rekao juče za naš list Slobodan Veličković.

Takođe, Višem sudu u Beogradu su juče dostavljeni izveštaji iz Komercijalne banke o dva sefa Željka Ražnatovića, u kojima se navodi da 14 godina nisu otvarani. U dopisu je navedeno da banka ne poseduje informacije o sadržini sefova niti da su ih drugi korisnici nakon Ražnatovićeve smrti otvarali. Banka je u više navrata tražila od suda da se sefovi, za koje se ne plaća održavanje, otvore, ali to nije učinjeno zbog ostavinskog postupka, koji je prekinut pre tri godine. Takođe, misterija je i gde se nalazi drugi ključ, koji je bio kod Arkana, dok je drugi kod kod banke.

U jednoj beogradskoj banci za „Alo!“ su rekli da je Arkan mogao da ovlasti drugu osobu da otvara njegov sef.

- Arkan nije mogao, po zakonu, da drži novac u sefu, već isključivo dragocenosti, neka dokumenta i slično. Banka ne sme bez vlasnika ili ovlašćenog lica da otvori sef. Održavanje sefa godišnje košta od 3.000 do 5.000 dinara - rečeno nam je u toj banci.

 

Svetlana Ražnatović Ceca

Svetlana Ražnatović Ceca | Foto: Rajko Ristić

Ceca za „Novosti“: Arkanove sefove prepuštam sudu! 

Neka se sud bavi Arkanovim sefovima. Ja ne želim da se mešam u to - kaže Svetlana Ražnatović, za „Novosti“, povodom zahteva da se otvore dva sefa koja je Željko Ražnatović imao u Komercijalnoj banci i koje niko nije dirao od njegovog ubistva 2000. godine.

Svetlana Ražnatović nije želela da detaljnije govori o mogućem sadržaju sefova niti da potvrdi da li je za njih znala pre nego što su pomenuti na suđenju.
 

- Sve što se tiče mog pokojnog supruga i mene pretvara se u senzacionalizam - kratko je prokomentarisala Ražnatovićeva.

SESTRA JASNA: CECA IMA OVLAŠĆENJE

Pomen Arkanu

Sestra pokojnog vođe „Tigrova“, Jasna Diklić, kaže da je znala za sefove u Komercijalnoj banci ali da ne zna šta se nalazi u njima.

- Još ranije sam iz banke dobila informaciju za ta dva sefa i da Ceca ima ovlašćenje za njih - kaže Jasna Diklić. - To je sve što znam o tome.

Sleva nadesno:  Dragan Garić (ubijen),  Milenko Mandić (ubijen), Željko Ražnatović (ubijen)  i Ljubomir Mihajlović  (izbegao ubi

Poslednja Arakanova fotografija. Sleva nadesno: Dragan Garić (ubijen), Milenko Mandić (ubijen), Željko Ražnatović (ubijen) i Ljubomir Mihajlović (izbegao ubi | Foto: privatna arhiva

 

Sef otvorio kod Ljube Šiptara

U vreme dok je Arkan imao sef u Komercijalnoj banci, njen direktor je bio Ljubomir Mihajlović (72), poznat po nadimku Ljuba Šiptar, koji je sa tog mesta otišao 2004. godine. Od tada, Mihajlović se nije pojavljivao u domaćoj javnosti. Prema pisanjima medija, bankarsku karijeru nastavio je najpre u Banjaluci, a kasnije u Skoplju. Važio je za dobrog Arkanovog prijatelja, sa kojim je sat pre ubistva u hotelu „Interkontinental“ seo i popio piće.

Poslednji komentari
  • DIVA i tetka DIVNA Vreme: 13.12.2013 14:53h

    Draga nasa Cecilija , VIDIS LI TI STA MEDIJI PISU , STRASNO , MA GDE BI TI UZELA NESTO TUDJE , SVASTA OD NJIH ! NEZNAJU ONI KO SI TI , TVOJ JUNACKI , UMETNICKI PATRIOTIZAM , PA ZNAJU LI ONI UOPSTE DA SI TI , SRPSKA MAJKA ZA SVE NAS , E BAS NEKI CUDAN SVET , GADNA VREMENA DOSLA , DA SVAKO TRAZI SVOJE , SAMO SVOJE ! DRAGA MOJA , IMAS PUNU poDRSKU OD DIVE i tetka DIVNE ! NE DAJ SE , odn. NE DAJ !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP