Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PEVAČICA SE PRIVREMENO ISELILA IZ PORODIČNOG DOMA U BEOGRADU

Maji Marijani muž
zabranio da priča o batinama!

Autor: A. Veljković | 09.05.2013 - 15:58:00h | Komentara: 2

Izgleda da suprug Maje Marijane Mladen Šmakić svojoj ženi ne zatvara usta samo udarcima već i naredbama koje pevačica, po svemu sudeći, iz straha mora da sluša. Naime, kako “Alo!” saznaje iz izvora bliskog ovom paru, nakon što je pevačica dobila batine od svog supruga i završila u bolnici, on joj je zabranio da govori za medije, ali i da se slika.

Maja Marijana

Žrtva porodičnog nasilja: Maja sa Mladenom | Foto: Emil Čonkić

 

Iako bi možda želela da sa nacijom podeli svoju bračnu dramu, Marijana ne sme da se oglasi u medijima

- Ovo je jako težak period kroz koji prolazi Marijana i verujte da joj nije nimalo lako. Pre dva dana je otišla iz njihovog stana samo da je mediji ne bi slikali. Sve to je uradila zbog Mladena, koji nju krivi za to što je javnost saznala za batine koje je dobila. Ona se nada da će za par dana sve proći, pa neće morati da se krije kako je neko ne bi uslikao. Čovek joj je povredio vilicu i naneo povrede glave, a i dalje ima zahteve, strašno je to - priča za “Alo!” izvor blizak pevačici i dodaje da je Maja i dalje u strahu šta je čeka.

Kosom
prekrivala modrice!

Maja Marijana je u utorak uveče imala emisiju na televiziji “DM sat” i dok je kamera snimala pevačica skoro da nije mrdala glavu. Naime, pred dosta šminke koju je imala, Maja je kosom prekrila deo lica, a pretpostavlja se da je tako želela da sakrije tragove udaraca koje je primila. Nikome na televiziji nije pričala o incidentu, a prvi put njen suprug Mladen nije došao u njenoj pratnji, kao što je to običaj bio do sada.

- Ona ni sama ne zna šta će dalje biti jer je i nakon batina između nje i Mladena nastavljena drama i svađa. Svakodnevno joj prebacuje za sve što se pojavi u novinama i krivi je za to. On bi verovatno voleo da zataška sve. Pa on čak nekim ljudima i ne priznaje da je to istina. Meni je samo nje žao jer bi ona da se obrati nekome, a ne sme od njega. Oni imaju i decu, pa joj je zbog toga dodatno teško - rekao je naš izvor. Do komentara pevačice i njenog supruga nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Podsećanja radi, Marijana je pre pet dana zbog brutalnih udaraca kojima je mlatio njen suprug prebačena u Urgentni centar, gde su joj ustanovljene teške povrede glave, a pevačica se nakon toga nije oglašavala u javnosti.

Mladen Šakić

Mladen Šmakić | Foto: Dimitrije Goll

„Alo!“ pratio Mladena Šmakića!

U želji da potvrdimo naša saznaja, Maju Marijanu i njenog supruga smo čekali ispred njihovog zajedničkog stana, međutim, u toku celog dana iz zgrade je izašao samo suprug poznate pevačice. Naime, Mladen je oko četiri sata izašao iz stana i nakon toga krenuo u svoj obilazak grada. Nakon što je otišao do jednog kafića, nastavio je ka Borči, a zatim se opet vratio u centar Beograda. Kada smo videli da se sa suprugom neće naći jer je njena emisija u Požarevcu već počela, vratili smo se ispred njihove zgrade i čekali da se Maja vrati. Međutim, pevačica nije došla u svoj dom i tako je potvrdila naša saznanja da je trenutno na drugoj adresi.

Poslednji komentari
  • Užas Vreme: 10.05.2013 09:04h

    Bože gospode, pa da li je moguće da je ovakva izjava normalna "Sve to je uradila zbog Mladena, koji nju krivi za to što je javnost saznala za batine koje je dobila" On nju krivi što je javnost saznala.... Molim Vas gospođo Majo bežite od toga čoveka. Usput, zašto gospodin nije uhapšen?

  • nedjo Vreme: 12.05.2013 01:46h

    neka napusti tog coveka,za njeno dobro

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP