Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SKINULI GA I TUKLI

Majka je čula najveću noćnu moru: Znate li šta vam rade sa detetom svaki dan?

Autor: Kurir | 20.11.2014 - 07:36:00h | Komentara: 3

Ramiza Rustić (32), čiji sin A. R. ide u sedmi razred Osnovne škole “Rifat Burdžović”, tvrdi da dečak od septembra, otkad je prešao u novu školu, gotovo svakodnevno trpi torturu đaka, koji ga skidaju golog i tuku četkom za ribanje poda!

- Mog sina su učenici napali u svlačionici, skinuli mu pantalone i gaće, a onda ga udarali četkom za ribanje poda – kaže Ramiza iz Novog Pazara.
Ona dodaje da njenog sina svakog dana neko maltretira, a da je on povučen i fino vaspitan, kao i da je uspešan sportista koji osvaja medalje u karateu, tenisu i plivanju.
- Mi smo se na jesen preselili i morali da mu promenimo školu. U samom startu ga nisu prihvatili. Ja sam ostavila svoj broj telefona razrednom starešini i rekla da me pozovu ako bude nekih problema, ali nisu me zvali. Sasvim slučajno je jedan poznanik u čaršiji rekao: “Jaoj šta vam rade s detetom u školi svakog dana ga maltetiraju” – priča zabrinuta majka na ivici suza.
Nuisret Zuković, direktor škole “Rifat Burdžović Tršo” kaže da je ovaj učenik problematičan.
- Otkad je u septembru premešten u školu pravi probleme. Prvi je počeo da tuče decu kaišem, a onda je na času fizike tukao dete dijabetičara. Svaki drugi dan razgovaramao s njim i njegovim roditeljima. Za dva meseca dobio je šest slabih ocena – rekao je direktor Zuković..
Poslednji komentari
  • mira sd Vreme: 20.11.2014 11:19h

    Ko sad ovde ne gorvori istinu, da ne kažem, laže: majka deteta ili Direktor škole? Ako je "problematičan" svaka škola ima pedagoga i psihologa, mogli su da razgovaraju sa detetom, a ispred svih ( u školi, naravno, je razredni starešina. Da li su zista obaveštavali roditelje o svemu šta se dešavalo u školi? Nova sredina, nova škola, društvo, nastavnici, da li je trebalo da učenik postane "problematičan", da dobije loše ocene, da se pojavi i nasilje pa da se reaguje?, Zašto posle prve ocene nisu kontaktirali roditelje ili nadležne osobe u školi kad su u pitanju asocijalna deca. Biće da je tu nešto drugo u pitanju, šta?

  • dida dedic Vreme: 20.11.2014 12:45h

    Vi ljudi nemate pojma,koliko roditelji nece da priznaju da su im deca lose vaspitana...Zamislite ,da dete ,u nizem razredu,kaze profesorki * sta mi mozes,ja i moj otac znamo zakone,napravicemo te lazovom* ...takav roditelj,akademski gradjanin,non stop visi po skoli,salece direktora,da vrsi pritisak na profesora,da mu da sve petice,jer,zaboga,dete nece da uci,jer ne voli profesore,ni engleskog,ni veronauke...agresivno je,bije decu ,ometa nastavu,prosto,NEMOGUC JE...ALI,NESTECNI TATA,IMA PEDIGRE,I NE MOZE DA SHVATI,DA MU JE DETE U AUTU,BAS ZBOG TOGA,STO MU JE BIO PODRSKA U SVIM NESTASLUCIMA,KOJA VISE NISU TO,VEC SU VELIKI PROBLEM ZA OKOLINU...

  • Arilje Vreme: 20.11.2014 15:49h

    u OŠ u Arilju isto radili petacima, nekoliko njih, ljigavi šestaci i nikom ništa..danas ti osmaci vređaju nas nastavnike, a mamice i tatice, nepismeni malinari, i dalje tvrde da to nije istina..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP