Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA U BANKOVCU

Majka nastradale dece završila u pritvoru!

Autor: Kurir | 24.04.2014 - 17:59:00h | Komentara: 4

Biljana Miladinović (27), majka trogodišnje Maše i jedanaestomesečnog Martina koji su se juče ujutro utopili u nabujaloj reci Turiji privedena je danas u policiju zbog sumnje da je počinila delo protiv opšte sigurnosti jer se nije brinula o deci što je dovelo do tragedijie.

Maša i Martin

Biljani je određen 48 časovni policijski pritvor posle pronalaska beživotnih tela njeno dvoje nastradale dece. Posle isteka pritvora ona će biti izvedena pred dežurnog istražnog sudiju Osnovnog tužilaštva u Nišu.
Naime ona se tereti da o svojoj deci nije vodila adekvatnu brigu zbog čega je došlo do tragedije.
Telo devojčice Maše Milenković (3) pronađeno je danas u Turijskoj reci, na 500 metara od mesta gde se utopila, a telo njenog mlađeg brata Martina ronioci su pronašli skoro kilometar od mesta gde je pronađena njegova sestra.
Podsetimo trogodišnja Maša Milenković i njen jedanaestomesečni brat Martin nestali su juče ujutro u nabujaloj reci Turiji u aleksinačkom selu Bankovac. Decu je reka odnela naočigled njihove majke Biljane, koja ih je, kako kaže, izvela u šetnju. Tim vatrogasno-spasilačkih jedinica odmah je počeo potragu za nestalim mališanima, ali njihova tela još nisu pronađena.
Biljana kaže da je u vodu najpre upala Maša, a da joj je Martin ispao iz ruku dok je pokušavala da iz reke izvuče ćerkicu.

- Oko deset sati došli smo do reke jer je Maša htela da baca kamenčiće u vodu. Bacila je jedan kamen, posrnula i upala u vodu. Uhvatila sam je za odeću i pokušala da je izvučem, ali sam izgubila ravnotežu, pa sam i ja upala u reku, a Martin mi je ispao iz ruke. Mašu sam čula kako govori „mama“ i tone u talase, a Martina sam gledala kako mi nestaje pred očima. Dozivala sam u pomoć, pa je jedan komšija došao i izvukao me, ali deci nije bilo pomoći - opisuje tragediju majka stradalih mališana.
Poslednji komentari
  • Branka Vreme: 24.04.2014 19:29h

    Boze podaj im mir Andeli da ih cuvaju AMIN

  • Lala Vreme: 24.04.2014 20:08h

    Majku koja je za pola minuta izgubila dvoje dece su strpali u pritvor, a Srbijom šeta banda pljačkaša i ubica koji imaju policijsko obezbedjenje, Da li svako ko ima decu treba da bude obučeni spasilac i ronilac? Proklet bio ko god da jje muči ubijenu.

  • CIRINELA Vreme: 25.04.2014 04:36h

    "Naime ona se tereti da o svojoj deci nije vodila adekvatnu brigu zbog čega je došlo do tragedije." A ono dete u zoo vrtu što je napao vuk? Tamo su roditelji vodili adekvatnu brigu? Ko je ovde lud?

  • vaske Vreme: 25.04.2014 10:48h

    zalosno i tuzno sta drugo reci.socijalni radnici u ovakim slucajevima imaju najvecu ulogu .i naravno uvek kasno dodju do nekih saznanja.nevidim zasto bi majka u ovom trenutku bila u pritvoru.eto sumnja se da je marka u skolskom dvoristu ubio brat dali je njihova mama kriva za to sto se to desilo sto nije vaspitala decu sto je maloletnika pustila samog po mraku.kada bi se za svaku nesrecu roditelji osudjivali svi bi zavrsili u zatvoru.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP