Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U LESKOVCU!

Majka ubila devojčicu, pa pokušala da se ubije?!

Autor: Ag. | 30.09.2013 - 17:15:00h | Komentara: 0

Telo dvanaestogodišnje devojčice je jutros oko 9 sati nađeno u selu Donji Bunibrod kod Leskovca, rečeno je agenciji Beta u policiji.

Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković rekao je da je naložena obdukcija tela da bi se utvrdio uzrok smrti deteta. 
"Nešto ranije u toku noći majka tog deteta je prebačena u Urgentni centar sa vidnim znacima trovanja i ona je životno ugrožena", kazao je Zdravković. 
Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu Nebojša Stojičić završio je uviđaj, a Beta nezvanično saznaje da policija sumnja da je majka najpre ugušila dete, a potom pokušala da se ubije. 

Zdravstveno stanje S. A. (43), majke dvanaestogodišnje devojčice koja je pronađena danas mrtva, trenutno je stabilno, ali je i dalje životno ugrožena, rekao je Tanjugu doktor Urgentnog centra Vladimir Milosavljević.


On je potvrdio da je S. A. primljena sat i po nakon ponoći sa znacima teškog trovanja i da su se lekari čitavu noć borili za njen život.


Njeno zdravstveno stanje trenutno je zadovoljavajuće. To su u principu veoma opasna trovanja, prilikom kojih dolazi do oštećenja sluzokože unutrašnjih organa, a sada su unutrašnja krvarenja stala i stanje je stabilno, kazao je Tanjugu Milosavljević.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP