Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIKOLA ŠĆEPANOVIĆ NAJAVIO UBISTVO ZORANA MILANOVIĆA IZ KURŠUMLIJE

Mala kazna okidač za osvetu

Autor: Ljubiša Mitić | 20.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 7

Nikola Šćepanović (55) iz Kuršumlije, koji je u četvrtak po podne ispalio čitav šaržer iz pištolja „tetejac“ u Zorana Milanovića (49), prema nezvaničnim informacijama sasvim je smiren i nema ni trunke griže savesti zbog stravičnog ubistva koje je počinio.

Nikola  Šćepanović  ostvario  svoje pretnje

Nikola Šćepanović ostvario svoje pretnje

Njega je juče saslušao istražni sudija Višeg suda u Prokuplju. Nikola je na ovaj način rešio da poravna račune, jer je Zoranova ćerka Maja (25) pre dve godine ubila njegovog sina Nenada (26). Dve porodice su zavijene u crno, a Nikola je ispalio devet hitaca iz pištolja za koji nije imao dozvolu.

Dan posle ubistva, poznanici Šćepanovića kažu da su očekivali da će se Nikola osvetiti, ali da ipak nisu mogli da veruju da će to uraditi s obzirom na to da je od gubitka sina prošlo dve godine. Iako nema zvanične potvrde, jedan od razloga zašto je Nikola odlučio da se osveti je i odluka Apelacionog suda u Nišu, po kojoj se Maji Milanović smanjuje kazna sa devet na osam godina zatvora, a za koju je otac nastradalog mladića saznao na dan kada je odlučio da ubije Zorana.

Nenad Šćepanović i Maja Milanović

Nenad Šćepanović i Maja Milanović

Nikola je smatrao da je i devet godina zatvora za devojku pomilovanje, pa ga je smanjenje dodatno rastužilo. U kući Milanovića muk i jecaj. Zoranovo telo će preuzeti tek posle završene obdukcije, a sahrana će biti danas. Zoran je bio muzičar, svirao je i pevao po svadbama i veseljima.

- Kada sam čuo pucnje, potrčao sam da vidim šta se dešava. Video sam Zorana, koji leži u lokvi krvi i beli “jugo”, koji se polako udaljavao s mesta zločina. Kasnije sam saznao da je u njemu bio Nikola. Njegovim ubistvom ništa nije rešeno, samo su zatvorene dve kuće – kaže jedan od komšija nesrećnih Milanovića.

Milosava  Šćepanović

Milosava Šćepanović


Nikolina supruga Milosava (49), još je u šoku i tvrdi da je njen muž počinio ubistvo, jer više nije mogao da izdrži bol za sinom koji trune u grobu, ali i zbog nepravednog suđenja i presude.

- Nisam znala šta će da uradi. Rekao mi je ide u apoteku po lekove jer je srčani bolesnik. Iako je u početku govorio da će se osvetiti, ja sam ga odvraćala i molila da zbog ostale dece, tri kćerke i dvoje unučića ne čini ništa. Ipak, nije me poslušao - kaže očajna Milosava, naglašavajući da u poslednje vreme nije pominjao osvetu, te da je mislila da ga je prošlo.

Izrešetan sa  10 metaka:  Zoran Milanović

Izrešetan sa 10 metaka: Zoran Milanović

Izrešetan u bašti

Nikola Šćepanović se, prema priči očevidaca, do kuće Milanovića dovezao belim „jugom“. Produžio je uz ulicu, okrenuo se i ponovo vratio. Kad je došao do kuće, u kojoj je Milanović držao kafanu, Nikola je stao i iz auta ispalio devet hitaca u Zorana, koji je sedeo u bašti. Osim u grudi, Zoran je pogođen hicima u vrat, stomak, ali ima i prostrelne rane u predelu ruku i nogu. Nikola se potom polako udaljio sa mesta zločina i odvezao kolima u policijsku stanicu gde je hladnokrvno ispričao šta je uradio.

Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 20.07.2013 08:37h

    Razumem ga.Ja bih uradio isto.Onaj Karic unakazio devojku mrtav pijan i dobio nanogvicu,sramota!I ovaj Mitrovicev ce da se izvuce.Korumpirano sudstvo.

  • pravosudje krivo Vreme: 20.07.2013 09:55h

    Stvar j eu tome što naše pravosudje protivno Ustavu, za razliku od ostalih u Evropi, sudi drugačije ženama a drugačije muškarcima.(u pola kazne) Pošto žene danas imaju sva prava čak i veća, red je da im se sudi isto kao muškarcima!

  • olga-bg Vreme: 20.07.2013 10:36h

    ljudi su postali prinudjeni da uzmu pravdu `u svoje ruke`

  • valjevac Vreme: 20.07.2013 11:31h

    Ovoje velika greska treba sudijama presuditi.Oni su najveci krivci za ovako stanje u sudstvu,njih treba ubijati jer nedonose zakonom propisane kazne

  • Стефан Vreme: 20.07.2013 13:06h

    Сви сте православци, верујете у Бога. Библија каже да нисте ви онај који треба да пресуђује! Пустите ствари нека иду како иду, твоја савест нека остане чиста а другима ће Бог да суди. Није требао ово да уради.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP