Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BEOGRADSKA POLICIJA DIGLA SE NA NOGE

Mali Ugar jurio svedoka ubistva!

Autor: B. Jelovac | 24.05.2013 - 09:02:00h | Komentara: 1

Beogradska policija podigla se na noge i pokušava da uđe u trag odbeglom Milanu Ugarkoviću (30) zvanom Mali Ugar, osumnjičenom za ubistvo Jovice Jankovića (33) u Zemunu, nakon operativnih saznanja da je navodno stupio u kontakt i pokušao da se sretne sa svedokom u istrazi ubistva, saznaje “Alo!”.

Milan Ugarković,  zvani Mali Ugar

Milan Ugarković, zvani Mali Ugar

Ugarković, inače sin pokojnog Dragana Ugarkovića (35), jednog od vođa stare zemunske garde, nakon zločina je pobegao iz zemlje i spekulisalo se da je otišao u Crnu Goru, ali se sumnja da se prošle nedelje vratio.


Janković je 22. marta nađen mrtav u svom stanu u Batajnici, sa pištoljem pored ruke i ustrelnom ranom u ustima, zbog čega se u početku sumnjalo da je reč o samoubistvu. Obdukcija i analize barutnih čestica ubrzo su pokazale da je ubijen, i to hicem u desno oko. Ugarkovićeva porodica mu je čak dala i čitulju, a Mali Ugar je u to vreme već bio van zemlje.

- Čim je identifikovan, raspisana je potraga za njim. Žrtva je malo pre ubistva izašla iz zatvora i za sada kao motiv istražujemo njihove neraščišćene odnose u poslovima sa narkoticima. Postojala su saznanja da se Ugar sklonio u Crnu Goru, ali smo nedavno saznali za pozive jednom od svedoka u istrazi o zločinu. Čoveku smo pružili zaštitu i na sve načine pokušavamo da lociramo osumnjičenog, pošto verujemo da je izuzetno opasan, s obzirom na njegovu prošlost - kaže naš izvor.

Žrtva Jovica Janković

Žrtva Jovica Janković


Odbegli Ugarković imao je svega 15 godina kada je osuđen zbog ubistva Džemaila Demirovića, 1998. godine. Već 2001. pobegao je iz vaspitno-popravnog doma u Kruševcu, posle čega je počinio više krivičnih dela. Zbog razbojništava, nanošenja teških telesnih povreda, nošenja oružja, napada na policajca, ali i dvostrukog ubistva, uhapšen je 2002.
Naime, Ugarković je osumnjičen za ubistvo Nenada Starčevića i Predraga Dimića 27. maja 2002. godine, ali je oslobođen optužbi. Njegov otac Dragan Ugarković Ugar ubijen je u do danas nerasvetljenoj sačekuši u novembru 1999. godine u Novom Beogradu, a ubica mu je ispalio više od deset hitaca iz “kalašnjikova” u glavu i grudi dok je sedeo za volanom svog “golfa 2”.
Štampa je u to vreme pisala da je ubijen poslednji bos zemunskog klana, koji je na njegovo čelo stao nakon smrti Radeta Ćaldovića Ćente. Zbog Ugarovog ubistva privođen je Jovan Guzijan Cuner (40), koji je i sam likvidiran u oktobru 2002. godine.
Poslednji komentari
  • Vasilj Vreme: 25.05.2013 10:04h

    Ima kod nas poucna i istinita tvrdnja - Iver ne pada daleko od klade.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP