Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

S. K. (17) PRIJAVILA DA SU JE DVOJICA VRŠNJAKA PIJANU IZVELI IZ KAFANE I SILOVALI

Maloletnici silovali drugaricu na žurki?!

Autor: P. Vujanac | 24.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 8

Maloletna devojčica S. K. (17), svršena učenica srednje tehničke škole u Ubu, prijavila je da su je dva vršnjaka silovala na parkingu u dvorištu stambene zgrade u ulici Kralja Petra Prvog oslobodioca u centru ove varošice.

Kafana u Ubu gde je bila proslava

Kafana u Ubu gde je bila proslava | Foto: RAS

Kako je ispričala, sve se odigralo u noći između 21. i 22. jula, a ona je, kako se saznaje, kao i mladići N. B. (17) i I. M. (16) iz Valjeva, bila gost na proslavi punoletstva školskog druga u kafani “Kod Toše”. Sve troje tinejdžera bili su pod uticajem alkohola.

S. K. (17) prijavila da  su je dvojica vršnjaka  pijanu izveli iz kafane i  silovali na parkingu

S. K. (17) prijavila da su je dvojica vršnjaka pijanu izveli iz kafane i silovali na parkingu | Foto: facebook


- Na proslavi se baš mnogo pilo. S. K. je sa drugaricom konzumirala vinjak, a njih dvojica, koji su došli iz Valjeva, pili su pivo. Pošto su učenici muzičke škole u Valjevu, oni su u jednom trenutku pitali muzičare koji su svirali da li mogu i oni da zasviraju. Svi su se veselili, pevali, igrali nazdravljajući alkoholom, uključujući i S. K.

Na slobodi do kraja istrage: N. B. (17) i M. K. (16)

Na slobodi do kraja istrage: N. B. (17) i M. K. (16)

U jednom trenutku, drugarici S. K. je pozlilo, onesvestila se, pa je došla Hitna pomoć. Dok su lekari intervenisali, niko u gužvi nije ni primetio da nema S. K. i njih dvojice. Hitna pomoć je odvela tu njenu drugaricu, žurka je nastavljena, da bi se nešto kasnije S. K. pojavila u kafani prašnjava, izgrebana, uplakana i u šoku. Požalila se da je silovana, nakon čega je odmah pozvana policija – priča jedan od mladih Ubljana koji je prisustvovao veselju.

Devojčica, koja je bila u alkoholisanom stanju, prevezena je u valjevsku bolnicu, gde su joj na odeljenju ginekologije konstatovane povrede himena, a nakon privremene hospitalizacije otpuštena je na kućno lečenje. Ona je policiji ispričala da je mladiće te večeri prvi put videla u životu i da su je na silu iz kafane odveli na parking zgrade preko puta kafane, ispod jedne od garaža, te da se seća da ju je jedan od njih silovao. S. K. živi samo sa majkom, dok joj je otac poginuo, a komšije iz naselja u kojem stanuje kažu da je dobra i pristojna devojčica.

Parking gde je navodno silovana

Parking gde je navodno silovana


Policija, koja je identifikovala N. B. i I. M., saslušala ih je u prisustvu roditelja i radnika Centra za socijalni rad.
- Oni su rekli da je do seksualnog odnosa sa S. K. došlo uz njen pristanak, potvrđujući da su takođe pili. Sem ginekoloških, kod devojčice nema značajnijih telesnih povreda, a naloženo je i uzorkovanje krvi i urina svih troje - kaže za “Alo!” izvor blizak istrazi.

Naš sagovornik dodaje da je protiv dvojice maloletnika podneta krivična prijava za delo obljuba nad nemoćnim licem, s obzirom da S. K. zbog uticaja alkohola nije bila pri potpunoj svesti. Za mladiće pritvor nije tražen, a naš izvor objašnjava da se on kod maloletnika određuje u “izuzetnim slučajevima”, dok je u ovom trenutno samo jasno da je devojčici oduzeta nevinost.
Poslednji komentari
  • Andjelija Vreme: 24.07.2015 11:31h

    I sta ce sad biti s njima. Momcici ne bi trebalo da prodju sa lako cemo.

  • Sanja Vreme: 24.07.2015 12:02h

    Ta dvojica su manijaci,delikventi,mozda buduce ubice! Imaju 17-18 god.znaci jedan je punoletan,a jedan ce biti to uskoro,treba im se suditi kao odraslima,i treba da se osude na 10-15 god.bez prava na pomilovanje,sto s mene tice ja bi ih i kastrirala,jer su upropastili devojcicin zivot,zauvek.Nadam se da ce ih u zatvoru dobro gu_iciti,treba da crknu,gamad jedna bolesna!S

  • Humanista Vreme: 24.07.2015 13:47h

    Nije sada važno šta je bilo na žurci (osim ako je neko "obogatio" njeno piće). Devojka sigurno ne bi izabrala da izgubi nevinost sa nepoznatim mladićem u dvorištu, uz pet-šest "navijača" a možda i potencijalnih silovatelja (da nije izgubila svest). Zabrinjavajuće je što njeni "drugovi" daju izjave koje su daleko od istine, ne objašnjavajući šta su oni tražili u tom dvorištu, zašto nisu hteli da zovu Hitnu, kako nisu primetili pocepanu bluzu i modrice na devojčicinom telu. Otkud izjava da se vratila u kafanu i "objavila" da je silovana? Neka služi na čast svima koji znaju pravu istinu, a ne žele da je kažu. Ne zbog kazne za počinitelje (već su kažnjeni su što su takvi), već zato što ovaj užasan trenutak u životu nesrećne devojke čine još bolnijim. Obična, skromna devojka, sportistkinja, zaslužuje pravo na istinu.

  • Ana Vreme: 24.07.2015 13:50h

    Prosto je neverovatno kako se smanjuje odgovornost ovih delikvenata i kako se njene porvede nazivaju''samo ginekoloskim''A sta je sa njenim dusevnim povredama, sa traumama za ceo zivot?Zasto nije trazen pritvor za ovu dvojicu nasilnika ?

  • VladimirR. Vreme: 24.07.2015 14:30h

    Da je po mome, tako nešto bi pamtiliiiiiiii.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP