Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZLOČIN

Maloletnik izbo nožem dvojicu mladića

Autor: N. N. T. | 08.11.2012 - 07:32:00h | Komentara: 5

Dvojica mladića teško su povređena ubodima noža koje im je u dvorištu novosadske Srednje mašinske škole juče oko 15 časova zadao jedan petnaestogodišnjak iz Kaća. Branislav S. (19) iz Teslića, državljanin BiH, i Milan Š. (22) iz Rakovca zbrinuti su u Kliničkom centru Vojvodine sa teškim povredama, opasnim po život.

Policija privela osumnjičenog

Policija privela osumnjičenog

Branislav ima ubodnu ranu u predelu grudi, dok je Milan zadobio tri uboda u predelu stomaka i grudi. Njihovovo zdravstveno stanje nakon operacije je stabilno.


Kako „Alo!“ saznaje, sukob između ovih mladića postoji od ranije, zbog čega je maloletnik navodno i nosio nož sa sobom.

-Ni jedan od aktera događaja nije učenik Mašinske škole. Incident je kulminirao u dvorištu, kada su povređeni od maloletnika oteli ranac sa patikama i bacilli ga u šaht– kaže za „Alo!“ jedan od mladića koji se zadesio na mestu incidenta.

Policija je privela osumnjičenog, a krivično delo koje se dogodilo u srednjoj Mašinskoj školi okarakterisano je kao teško ubistvo u pokušaju.
Poslednji komentari
  • h1n1 Vreme: 08.11.2012 10:57h

    da je policija radila svoj posao umesto što sede po kancelarijama do ovoga ne bi ni došlo. sada će kabadahije da se leče besplatno o našem trošku a dete koga su maltretirali da ide u zatvor jer ga država nije zaštitila. školski policajac će i dalje da dobija platu da bi sedeo sa sekretaricama ili u nekom brcuzu gde će dobijati besplatno pićence s nogu. policija je uništila još jedan život svojim neradom. dokle dačiću ???? HAUG

  • Frazeologija Vreme: 08.11.2012 14:50h

    Sada ide provereno-tužno-smešni deo performansa koji ćemo čuti od proverenih frazera i negiranja kako niko nije znao šta se dešava a rado bi pomogli !Vrlo verovatno da će ministarstvo prosvete otvoriti i SOS 2 kao staro-novo epohalno rešenje uz tradicionalnu izjavu g.Tmušića da niko ne sme da bije u školi i da svaki slučaj bude odmah prijavljen organu ministarstva koji će munjevito da reaguje....Naravno krenuće lavina izjava proverenih demagoga i parola koji lepo žive od ovakvih slučajeva ali nikako da ih spreče npr. UNICEF-a i njemu sličnih perača para za neuspešne gomile seminara i plakata.Krenuće statistički podaci o smanjenju nasilja nakon njihovih "obuka"od kojih ćemo prave rezultate imati 2039.godine itd i sl.Jednom rečju klasika koja se ponavlja.

  • tafi Vreme: 08.11.2012 16:17h

    I sta sad? Ponovo ista stara prica:"Nemamo dovoljno para za obezbedjenje"?!!! Prica vec otrcana da bi se zbacila odgovornost za sebe!!!

  • mi Vreme: 10.11.2012 17:43h

    U naslovu netreba da pise zlocin vec PRAVDA

  • Vasilije Vreme: 25.11.2012 21:50h

    SRAMOTA ZA NASLOV !!! Treba da stoji: Izbodeni napadači na dečaka u školi !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP