Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TEODORA VIKTOROVIĆ (36) PREUZELA ODGOVORNOST ZA ZLOČIN I SPASLA SUPRUGA

Maltretirala me, puk‘o mi je film!

Autor: I. Milićević - J. Petrović | 05.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Teodora Viktorović (36), koja je uhapšena zbog sumnje da je pre tri dana satarom ubila majku i babu u beogradskoj Mileševskoj ulici, juče je dovedena sa VMA-a u Više tužilaštvo, gde je saslušana. Kako „Alo!“ saznaje, ona je priznala zločin i skinula odgovornost sa supruga, koga je policija takođe privela nakon otkrivanja zločina.

Teodorina deca predata rođacima

Teodorina deca predata rođacima

- Priznajem, ubila sam ih! Godinama unazad trpim majčinu torturu i maltertiranje i tog jutra mi je puko film! Dohvatila sam sataru i prvo udarila nju, a potom baku - kazala je Viktorovićeva juče tužiocu na saslušanju! Ona je potom navela da, u trenutku kada je počinila zločin, njen nevenčani suprug nije bio u kući, već da je odveo starije dete u vrtić.

Teodorin muž pušten na slobodu

Teodorin muž pušten na slobodu

Sin plače za majkom


Kako „Alo!“ saznaje, deca Teodore Viktorović (36) i njenog nevenčanog supruga Borislava Stamenkova (36), dečak od četiri godine i devojčica od sedam meseci, sada su kod rođaka. Iako imaju sve uslove, dečak sve češće traži svoju majku. Mali je da bi znao šta se dogodilo, ali traži da ga vrate svojoj kući kod mame i tate.

Nakon što je policija u ponedeljak došla na mesto ubistva po pozivu Stamenkovića, zbog kontradiktornih izjava i on je bio zadržan u policiji, jer se posumnjalo da su supružnici zločin počinili u saizvršilaštvu! On je, međutim, juče pred tužiocem negirao umešanost u zločin, tvrdeći da se sve dogodilo u vreme njegovog odsustva. Zamenik višeg tužioca tražio je pritvor za oboje, ali je sudija za prethodni postupak zadržao samo Viktorovićevu. Ona je prebačena u zatvorsku bolnicu, a njen suprug je pušten na slobodu. Ključni dokaz koji je policija obezbedila tužilaštvu je satara kojom je počinjeno ubistvo, a na kojoj su pronađeni samo Teodorini otisci prstiju.

| Foto: Marko Metlaš


Ekipa „Alo!“ juče je stupila u kontakt sa ubičinom tetkom sa očeve strane, poznatom glumicom Oliverom Viktorović.

Olivera  Viktorović

Olivera Viktorović


- Za mene je ovo, bez obzira na sve, velika tragedija. Tačno je da sa Teodorom nisam pričala devet godina, ali... Pomagala sam joj oko posla, znate, razlika između mene i nje u godinama je kao i između mene i mog rođenog brata... - jedva da je juče preko telefona izustila Olivera Viktorović. Potom je kazala da zbog čestih „crnih“ trenutaka koje je imala Teodora, skoro jednu deceniju nisu komunicirale.
- Nemam snage da govorim o svemu tome. Razumite me, možda neki naredni dan... Ne znam ni sada šta bih vam rekla - kazala je naša poznata glumica.
Poslednji komentari
  • joj Vreme: 06.03.2015 17:29h

    ne razumem kako ga je ona spasila kad on sa tim nije imao nikakve veze?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP