Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SIN SUZANE I VLADE PEROVIĆA O ZATVORSKIM DANIMA:

„Mama plače, a meni je opušteno!”

Autor: B. Radulović | 09.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Sin voditeljke i estradnog menadžera, Suzane i Vlade Perović, juče se ponovo našao pred licem pravde zbog ometanja javnog reda i mira, ali je suđenje odloženo za septembar. Nikola (27) u međuvremenu je odležao zatvorsku kaznu zbog pljačkanja pumpi, i to u vreme dok je Suzana bila u rijalitiju „Farma“.

Nikola Perović (27)

Nikola Perović (27) | Foto: Dušan Milenković

“Ona sve ovo shvata
katastrofalno, a meni
čak ni u zatvoru nije bilo
strašno”, kaže Nikola (27)
kome se nakon robije
zbog pljačke sudi za
remećenje javnog reda i mira

Nikola se juče nešto pre osam sati ujutru pojavio pred Palatom pravde, kao i četvorica njegovih saučesnika, gde nam je ispričao šta se zapravo desilo u tom incidentu pre skoro 10 godina.


- Slavio sam rođendan sa drugarima u Tašmajdanskom parku i tu smo malo više popili, jer smo bili klinci. Policajac je u tom trenutku prišao da nas opomene i ja sam mu tako pijan skinuo šapku sa glave i krenuo da trčim po parku. Onda je on pozvao pojačanje i došlo je njih desetorica, gde su nas tukli i poslali u stanicu. Pala je tužba da sam ga napao, ali mi je ostala ova za ometanje javnog reda i mira - ističe Nikola, koji je došao bez advokata.

Suzana Perović

Suzana Perović | Foto: RAS
Na pitanje gde je Suzana i zašto nije došla da ga podrži, kaže:


- Mama je kući, plače. Ona sve ovo shvata katastrofalno, a meni je opušteno. Čak ni u zatvoru nije bilo strašno. Dugo traje ovo suđenje, pa se navikla, ali kada su mediji počeli da se interesuju, stalno paniči i plače - otkriva Perović junior, koji je i boravak u zatvoru shvatio manje tragično od Suzane.

Nada se da  neće opet morati  na robiju

Nada se da neće opet morati na robiju | Foto: Dušan Milenković

- Došao sam iz Nemačke na dan kada je trebalo da uđe u karantin pred „Farmu“ i, pošto sam bio na poternici, sačekali su me policajci i istog trenutka stavili u pritvor. Sve vreme dok je bila u rijalitiju nije znala šta se dalje dogodilo, dok joj Nada Topčagić nije rekla šifrovanu poruku „sin ti se vratio iz inostranstva“, što je značilo da sam na slobodi - objašnjava Nikola, koji sada radi u građevinskoj firmi sa ocem i očekuje da se neće vraćati u zatvor. S obzirom na to da slučaj zastareva u novembru, velike su šanse da mu se posreći.

Vlada je trebalo da me “propusti kroz šake” ranije
Nikola kaže da iako ima 27 godina oseća se i ponaša kao da mu je 16. Na našu konstataciju da će ga proći budalaštine koje pravi kada ga otac Vlada propusti kroz šake, Nikola kroz osmeh kaže:
- E, pa sada mu je kasno. Nije me tukao kada je trebalo sada mu nema nazad. Ma to sam sve radio kao klinac, mladost - ludost samo što evo do sada mi se sudi. Videćemo šta će biti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP