Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST MAJKE DEVOJČICE ZA ČIJE ZLOSTAVLJANJE JE OSUMNJIČEN OTAC

„Mama, sakrij me kada dođe tata“

Autor: B. J. - Lj. M. | 26.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 3

Samo nekoliko dana nakon što je pušten na slobodu, sud u Prokuplju je prekjuče ponovo odredio pritvor do 30 dana Igoru N. (35) iz Lukomira pod sumnjom da je obljubio troipogodišnju ćerkicu. Njegova supruga Danijela N., koja je dugo odbijala kontakte s medijima, odlučila je da progovori za “Alo!”, kako kaže, da bi se saznala istina...

Posle dva dana na  slobodi, opet pritvoren: Igor N. (35) sa ćerkicom

Posle dva dana na slobodi, opet pritvoren: Igor N. (35) sa ćerkicom

- Rekla mi je pre neki dan: „Mama, želim da me sakriješ kada dođe tata.“ Dete neće da vidi oca, uplaši se kada ga vidi. I kada hoću da je okupam, plaši se - počinje ispovest Danijela.


- Lekarskim nalazom potvrđeno je da je devojčici povređen devičnjak, ali ne i da je silovana. Troipogodišnje dete to ne bi preživelo. Do poslednjeg nalaza lekara, nisam želela da poverujem u to, mislila sam da je greška. Ali nije bila greška... - poverava se Danijela.

Ona kaže da joj je devojčica ispričala da je tata dodiruje i ljubi međunožje, što je ponovila i u Klinici za mentalno zdravlje, nakon čega je preporučen pregled u Zavodu za sudsku medicinu.

Odlučila da  progovori: Danijela

Odlučila da progovori: Danijela | Foto: Branko Janačković


- I dok smo živeli zajedno ljubio joj je međunožje posle kupanja. Skrenula sam mu pažnju i prijavila čak to Centru za socijalni rad u Žitorađi. Govorio je da je ona njegova princeza i da se neće udavati nego da će živeti sa tatom. Pre pet meseci, videla sam crtež na kome je bila žena sa golim grudima i bradavicama. Pitala sam ga šta je to crtao, on mi je odgovorio: „Nisam umeo bolje“ - veli Danijela.

Ona ističe da je 9. oktobra videla prve promene u ponašanju deteta, kada je i primetila joj je na vešu braon mrlje. Posle toga je još jednom bila kod oca do 18. oktobra, nakon čega je odvela u Hitnu pomoć jer je u mokraći našla kap krvi. Ćerkicu je 23. oktobra pitala da se nije povredila negde. Ona joj je, kako kaže Danijela, ispričala da joj tata ljubi i dodiruje međunožje.

- Mogla sam život da dam da tako nešto nije mogao da uradi - kaže Danijela. Na drugom pregledu 6. novembra, pod anestezijom, utvrđeno je da dete nije silovano, ali da je povređen polni organ.

- Mislila sam da je dete nesvesno šta se desilo, ali je ona opisivala kako ju je dodirivao otac - kaže Danijela.

Igorova majka

Igorova majka | Foto: Lj. M.

U Lukomiri i dalje krive Danijelu
 

U porodičnoj kući u Lukomiru Igorovi otac i majka preživljavaju novi šok jer je njihov sin na slobodi proveo tek nešto više od dva dana. Kažu da se kleo i negirao da je uradio bilo šta za šta se sumnjiči i da ni oni sami više ne mogu da shvate u kom pravcu idu istražne radnje. Ipak, čvrsto veruju da je njihov sin nedužan i da će pravda biti zadovoljena.
– Igor je to dete voleo više od svega. Pa zar bi on tako nešto uradio svojoj mezimici, kako je zvao. Taman smo pomislili da će istraga biti usmerena i na drugu stranu, ponovo je uhapšen. U čudu smo i ne možemo da verujemo šta rade našem sinu - kaže vidno uzbuđena majka Jelena.
I ostali meštani ne veruju da je njihov komšija kriv. Za stanovnike Lukomira, jedini krivac je Igorova bivša supruga, koja ga je pre četiri meseca ostavila i navodno živi u Nišu sa momkom, što ona pak negira.

Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 26.11.2014 18:35h

    Ovoj zeni nista ne verujem.Trebalo bi na poligraf nju i njenog novog decka.

  • mamica Vreme: 27.11.2014 00:45h

    Ni ja takodje.Mnogo je tu kontradiktornosti....Kako tacno trogodisnje dete moze da opise bilo sta,tecno?Zasto odmah nije dete odvela na pregled,ako je primetila tragove na vesu,nego je to ucinila ,koloko sam shvatila par dana posle.Sto u stvari dovodi u pitanje,kako se ona to stara o detetu kada je malena kod nje.Mislim da je ovaj slucaj inskonstruisan i da ce istina ipak izaci na videlo.Majku i decka na poligraf!

  • Milja Vreme: 27.11.2014 17:50h

    Najbolje da sacekamo.Nije ovo uopste komplikovan slucaj.Resice to strucnjaci.Treba malo vremena. Svasta se pise i pretpostavlja a mozda nas sve na kraju istina i iznenadi. Samo strpljivo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP