Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BIVŠI RUKOMETAŠ ZA ALO!:

Mandić: Nisam naručivao pesmu Mariji

Autor: Danica Ćuruvija | 14.11.2014 - 16:25:00h | Komentara: 1

Suđenje Vladimiru Mandiću (34), bivšem rukometašu i reprezentativcu SCG, koji se je sa svojim bratom od strica Draženkom Mandićem (34), optužen za saučesništvo u pokušaju ubistva Dejana Markovića 2002. godine, bivšeg telohranitelja Vladinog oca Momčila Mandića, odloženo je danas u beogradskom Višem sudu zbog štrajka advokata.

Vlada Mandić

Vlada Mandić | Foto: Goran Srdanov

Vladimir i njegov brat su juče došli u Palatu pravde, ali njihovi advokati Risto Kojić i Nikola Todorović nisu došli.
- Žao mi je što je suđenje odloženo. Nadam se će se ovaj proces što pre završiti i da će presuda biti ubrzo doneta jer ovo suđenje traje već 12 godina - rekao je po izlasku iz Palate pravde Vladimir Mandić za Alo.rs.
On danas nije želeo da otkrije da li je pevačica Ana Nikolić (36) još podstanar u njegovoj zgradi.

Marija Petronijević

Marija Petronijević | Foto: Dalibor Danilović

- Ja privatnost svojih stanara moram da čuvam, pa tako i njenu - rekao je uz osmeh Vlada, za koga se šuškalo da je bio u emotivnoj vezi sa "devojkom od čokolade".
Ipak, kako saznaje Alo.rs, Nikolićeva još živi u Mandićevoj zgradi u blizini Zelenog venca jer čeka da joj se renovira stan koji je kupila na Voždovcu.
Bivši rukometaš, a sada i političar, je za naš portal otkrio da pesmu "Ima jedna krčma u planini" nije nedavno u jednoj beogradskoj kafani naručivao za glumicu Mariju Petronijević (27), sa kojim se zabavljao godinu dana.
- Nisam je naručivao za Mariju. Nije njoj bila namenjena. To nema veze sa njom. Ja tu pesmu volim i slušam je rado već 15 godina - poverio nam se Mandić.

Dejana Živković

Dejana Živković

On nije želeo da priča ni o manekenki Dejani Živković (22) ni da komentariše to što često izbacuje svoje fotografije na društvenim mrežama.
- Ne bavim se tim uopšte - kratak je bio poznati srpski sportista kojeg bije glas Kazanove.
Tužilac odustao, oštećeni nije
Mandić je u martu prošle godine oslobođen optužbe za saučesništvo u pokušaju ubistva Dejana Markovića 2002., ali je Apelacioni sud letos ukinuo  oslobađajuću presudu i naredio novo suđenje. Prema optužnici, on je kritičnog dana zakazao sastanak sa Markovićem na Ušću, na kojeg je, dok je izlazio iz automobila, prema optužnici nasrnuo Draženko Mandić i ranio ga u grudi hicem iz pištolja. Tužilaštvo je ranije odustalo od krivičnog gonjenja Mandića, ali je Marković protiv njega podneo privatnu krivičnu tužbu.
Poslednji komentari
  • Neko Vreme: 16.11.2014 00:13h

    Vlsdimir Manic je glup ko tocak toliko od mene.A ako sam nazvao njega za nekog ko je glup zamislite onda Ljubu Jovanovica.Pa tocilo je pametnije

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP