Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VLADIMIRU VUKSANOVIĆU IZGOREO AUTO

Maneken izbegao smrt!

Autor: J. Paunović - E. Sadiku | 03.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Automobil BMW u vlasništvu manekena Vladimira Vuksanovića (27) juče ujutru je u potpunosti izgoreo i tom prilikom su se zapalila još dva automobila u Metohijskoj ulici kod broja 19, na Vračaru u Beogradu!

Uništena  četiri  automobila

Uništena četiri automobila | Foto: Oliver Bunić

U požaru je izgorela i „honda“ čiji je vlasnik general Zdravko Ponoš (52). Prvi detalji iz policijske istrage govore da su vatrenu stihiju izazvale neispravne instalacije na Vuksanovićevom automobilu, a „honda“ generala Ponoša, koja je bila parkirana odmah pored, samo je „kolateralna šteta“. U potpunosti je izgoreo i automobil „škoda oktavija“, koji je u vlasništvu Zaharija S.

Čuo sam jak prasak:Vlada  Vuksanović

Čuo sam jak prasak:Vlada Vuksanović | Foto: Petar Marković


Komšije sprečile veći požar


Kako „Alo!“ saznaje, stanari u Metohijskoj ulici na Vračaru, čim su začuli prasak i videli da gori Vuksanovićev automobil, pozvali su vatrogasce i policiju. „Nikada nisam video da se vatra tako brzo širi. Da vatrogasci nisu požurili, ko zna šta je bilo. Sva je sreća te ih je jedan naš stariji komšija odmah pozvao. Bilo mi je teško da gledam Vuksanovića dok posmatra kako mu vatra guta auto - priča jedan od komšija.

Poznatog manekena juče smo zatekli pored njegovog uništenog četvorotočkaša. Gotovo da celu noć nije spavao jer je prvo bio u provodu, a dok se spremao da utone u san, komšije su ga pozvale i rekle mu: “Vlado, gori ti auto!”. Čuo je da su psi uzrujani, ali nije znao o čemu se tačno radi.


- Kada sam pogledao kroz prozor, video sam plamen, a zatim sam čuo jak prasak. Odmah sam izašao. Bio sam sve vreme uz policiju dok je radila uviđaj. Imao sam kvar na instalacijama, samo je odjednom krenuo dim iz haube. Bitno je da su svi OK, da sam 20 minuta kasnije ušao u auto, ko zna šta bi bilo - rekao je Vuksanović.


Njegov komšija Zdravko Ponoš juče nije bio kod kuće. Samo njegova supruga, koja nije bila raspoložena za razgovor.
Inače, požar je izbio juče oko četiri sata ujutru, plamen je zahvatio nekoliko vozila, a dva vatrogasna vozila su gasila vatru više od 15 minuta. Policija je uzela izjave od oštećenih vlasnika automobila. Niko od njih nije ni posumnjao da je možda požar podmetnut.

Zdravko Ponoš

Zdravko Ponoš | Foto: Andrej Isaković

Vuksanović i Ponoš komšije


Vladimir Vuksanović je poznati maneken koji je bio u dugogodišnjoj vezi sa srpskom pevačicom Natašom Bekvalac i jedan od učesnika rialitija „Survajver“. Vlasnik „honde“ Zdravko Ponoš je bio načelnik Generalštaba Vojske Srbije od 2006. do kraja decembra 2008, kada je ukazom bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića smenjen zbog nesuglasica sa ministrom odbrane.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP