Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UZROK NESTANKA

Manekenka ljubomorna na bivšu misicu!

Autor: B. J. - D. Ć. / Kurir | 29.06.2013 - 16:00:00h | Komentara: 6

Manekenka Mina Milenković (21) nije bila seksualno zlostavljana i ceo slučaj nestanka 21. juna je sama iscenirala ne bi li vratila mladića, utvrdila je policijska istraga, koja je juče završena, objavio je portal “nadlanu.com”.

Kako se navodi, raskid ljubavne veze sa Aleksandrom Ć, suvlasnikom beogradskog splava “River”, i ljubomora naveli su manekenku na očajničke poteze u nameri da povrati dečka.

Mina Milenković i Aneglina Marić

Mina Milenković i Angelina Marić / Foto: Privatni album

Milenkovićeva je sve iscenirala jer je bila ljubomorna što je njen bivši momak Aleksandar Ć. (32) sedi u separeu s bivšom devojkom Milicom Jelić (23), mis Srbije za 2010. godinu.

Mina je te subote uveče otišla na splav da bi se pomirila sa bivšim.

- On je raskinuo vezu s njom sedam dana ranije. Mina to nikako nije mogla da prihvati, pa je odlučila da ga pošto-poto vrati - priča odlično obavešten izvor Kurira.

Čim je ušla u lokal, počela je da pije i neprestano gleda u Milicu, koja je sedela za istim stolom s njenim bivšim dečkom. Pokušavala je na sve moguće načine da privuče njegovu pažnju.

- Milica i Aleksandar Ć. prisno su pričali i smejali se, a Mina je mislila da među njima ima nešto više od prijateljstva, jer je navodno znala da su pre nekoliko godina bili u ljubavnoj vezi. To ju je toliko pogodilo da nije mogla da se obuzda, pa je Milici neprekidno upućivala neprijatne poglede - kaže izvor lista.

Milica Jelić

Milica Jelić | Foto: Miloš Perić

Drugaricama je rekla da ne može da shvati da je tako brzo obnovio staru vezu. Posle nekoliko čaša alkohola uspela je da skupi hrabrost i dođe do separea svog bivšeg dečka.

- Počela je vulgarno i neumesno da komentariše devojku, pa ju je Aleksandar zamolio da se skloni od njih. Međutim, ona to nije htela. Uporno je navaljivala da sedne s njima. Kad je na kraju ipak otišla, nije mogla da izdrži, nego je još dva puta prilazila njihovom stolu i komentarisala misicu. Tada su se žestoko posvađali i bivši joj je rekao da ode sa splava.

Milica Jelić: Želim joj brz oporavak!
Milica Jelić rekla je za Kurir da ne razume zašto je važno da li je ona bila na splavu.
- Aleksandar je moj prijatelj i mnogo dobar momak. Minu ne poznajem, ali znam da je bila u vezi s njim. Trenutno sam zaljubljena i nemojte me dovoditi u vezu s tim. To što se desilo Mini veoma je ozbiljno i nema nikakve veze sa mnom. Mini želim da se brzo oporavi i bude dobro- kazala je Milica.

Istraga je do sada pobila sva njena objašnjenja gde je bila tokom 39 sati, koliko se vodila kao nestala, te je ginekološkim pregledom utvrđeno da nije silovana, toksikološkim nalazima da nije bila drogirana, rekonstrukcijom kretanja da nije bila oteta i zatočena u stanu u Zemunu, ali je otkriveno da se u ulici Prvoboraca u Resniku, u kojoj je nađena, nalazi stan u kojem živi njena drugarica.


Istragom je zaključeno je da je manekenka od trenutka od kada je nestala, pa do pronalaska, bila kod sasvim nepoznatog muškarca na Vidikovcu, koga je te noći na ulici zamolila za pomoć.
Ona je potom, da bi ispala žrtva u očima svog dečka i na taj način pokušala da ga vrati, sama sebi nanela povrede. Sumnju da je ceo slučaj sama iscenirala potvrdio je i psihološki pregled na VMA, kojim je utvrđeno da je potpuno manekenka mentalno stabilna.

S druge strane, njena prijateljica, manekenka Angelina Marić izjavila je juče za “Alo!” da se njena Mina nalazi u teškom stanju, nakon što je pronađena u Resniku dezorjentisana, bosa i raščupana. Ona je juče nakratko posetila Minu na VMA, ali kaže da sa njom nije mogla da razgovara zbog teškog stanja u koje je ona zapala. Angelina navodi da Milenkovićeva odbija hranu, zbog čega brzo gubi kilažu, i da je priključena na infuziju.

Mina Milenković

Mina Milenković: Sve je bila laž!


Bivši došao pre policije
Pre nestanka, Mina je Aleksandru poslala poruku: “Volim te više od sebe! Idem negde daleko gde me više nikada nećeš videti”. I kada je jedna meštanka našla dezorjentisanu u Resniku, ona je najpre tražila da pozove njenog bivšeg mladića, a potom policiju. On je u Resnik stigao pre policije, nakon čega je devojku preuzela policija i Hitna pomoć. Iako pruža punu podršku porodici svoje bivše devojke, Aleksandar nije davao izjave za medije niti komentarisao celu dramu sa Minom.
- Videla sam je na minut jer pravo na posetu imaju samo članovi najuže porodice. Uz nju su stalno majka i očuh, koji su došli iz Kruševca. Ona izgleda jako loše. U šoku je i mnogo je smršala. Još niko od ne zna šta se dogodilo te večeri - rekla je za naš list Minina pijateljica koja je u nedelju dala izjavu policiji u vezi s drugaričinim nestankom sa splava “River”.
Angelina kaže da je sa Minom u subotu uveče otišla na “River”.

- Krenule smo u grad, a ja sam vozila njen “reno klio”. Na splavu smo videle Aleksandra, koji je sedeo sa društvom, ali to je normalno u njegovom poslu. Mina i ja smo sedele neko vreme i ona sa njim nije imala kontakt. U jednom trenutku Mina mu je prišla da ga pita kada mogu da razgovaraju o njihovoj vezi, pošto su prekinuli nekih destak dana ranije. On joj je rekao da ima obaveze i da mogu da pričaju u subotu tokom dana. Mina je nakon toga izjurila ljuta sa splava, sela u automobil i usput očešala nekoliko vozila.
Zatim je negde otišla bosa peške - priča Angelina, koja kaže da je pokušala da sustigne drugaricu, za koju je u prvom momentu mislila da je otišla negde automobilom.

Angelina kaže da je policija na parkingu pronašla Minin “reno” i o tome obavestila njenog bivšeg mladića.

- Pošto nismo mogli da je nađemo jer nam se nije javljala na telefon, alarmirali smo policiju i postavili obaveštenja na društvene mreže. Ona je telefon uključila u subotu na 40 minuta, ali smo saznali na nijednu od naših poruka nije pročitala - kaže Angelina i dodaje da je Mina živela godinu i po dana u stanu kod Aleksandra, da se nakon raskida vratila u rodni Kruševac, a da je kod nje boravila pre nestanka.
Poslednji komentari
  • miisho Vreme: 29.06.2013 07:41h

    asocijalno, nemoralno,društveno neprihvatljivo,neodgovorno I kriminalizovano ponašanje vuče korene iz porodice.sigurno nije imala vaspitanje roditelja

  • ivan Vreme: 29.06.2013 09:13h

    Te noci i narednih dana je zbog njene lazne uzbune bilo aktivno brdo policije ,a nekome je ta pomoc zaista bila potrebna. Kapiram ljubav ,ludilo ,bes,ali ovo je svet odraslih i neko mora da odgovoara za takve postupke.

  • Nemanja Ks Vreme: 29.06.2013 10:28h

    Jos dok smo bili u osnovnoj skoli,znala je da se dovati sa starijim od nje po deset godina,nije normlana devojka,koliko li je promenila ni ona vise ne zna

  • SM Vreme: 29.06.2013 11:02h

    Imam sina vršnjaka ove devojke. On je jedno dobro ali nezrelo biće. Jako je ranjiv, ali pokušava to, jer je muškarac, da sakrije.Zato mi je žao devojke. Glupo ju je osuđivati, nije ubila, nije ukrala, njoj se samo čini da joj se srušio ceo svet. Pustite je da se oporavi. Ako ne možete pomoći, nemojte ni odmoći!

  • Lola Vreme: 30.06.2013 14:06h

    Jedino valjda tebi Nemanja ks nije dala pa tako pišeš....hahaha šta ti je ljubomora...pustite devojku da se oporavi a "koliko ih je imala do sad" nas ne treba da zanima...pozdrav za nju i porodicu...držite se, uspešni su svakome trn u oku...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP