Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZAVRŠENA POLICIJSKA ISTRAGA

Manekenka samoj sebi nanela povrede, a noć provela sa nepoznatim muškarcem sa ulice!

Autor: Nadlanu.com | 28.06.2013 - 19:39:00h | Komentara: 3

Policijskom istragom koja je danas završena potvrđeno je da manekenka Mina Milenković nije bila seksualno zlostavljana i da je ceo događaj sama iscenirala ne bi li vratila dečka.

Mina Milenković

Mina Milenković

Raskid ljubavne veze i ljubomora naveli su manekenku Minu Milenković (21) na očajničke poteze u nameri da povrati dečka. Naime, ona je 21. juna, posle svađe sa njim na jednom od beogradskih splavova nestala bez traga, a dva dana kasnije se pojavila tvrdeći da je bila oteta, pretučena i silovana.

Mina Milenković je policiji ispričala da su je presrela dvojica mladića, ubacili u njihov automobil i odvezli u pravcu Zemuna, gde su je odvukli u stan i nad njom se iživljavali.
Pregledom je, međutim, utvrđeno da Mina nije ni fizički, ni seksualno napastvovana, pa ni da je imala bilo kakve seksualne odnose, pa je policija posumnjala u ostatak njene priče.
Daljom istragom zaključeno je da je manekenka od trenutka od kada je nestala, pa do pronalaska bila kod sasvim nepoznatog muškarca na Vidikovcu, koga je te noći na ulici zamolila za pomoć.
Ona je potom, da bi ispala žrtva u očima svog dečka i na taj način pokušala da ga vrati, sama sebi nanela povrede.
Sumnju da je ceo slučaj sama iscenirala potvrdio je i psihološki pregled na VMA, kojim je utvrđeno da je potpuno mentalno stabilna.

Povezane vesti:

Poslednji komentari
  • Dida Vreme: 28.06.2013 21:02h

    Uzas,uzas,kakve sve naslove i komentare su pisali o njoj.Mina,od srca ti kao zena zelim da ti se nikada ovako nesto ne dogodi.Ti najbolje znas sta je istina.Ako si sve lagala onda je ovakav linc nazalost ocekivan i nauci zivotnu lekciju da ti ovako nesto ne padne vise nikada na pamet,pogotov ne zbog neke budale.Nadam se da vise nikada necemo nista slicno procitati ni o tebi ni o bilo kome.

  • joca Vreme: 28.06.2013 23:49h

    gledao sam neku emisiju na geografiji..to je bilo valjda 1892 ili tako nesto u argentini...samohrana majka je prijavila ubistvo dvoje svoje dece.....i optuzila nekog svog ljubavnika....policija dosla i primenila metode u saslusavanju koje su bile uobicajne za to vreme..batije i davljenje u kfi vode dok ne prizna.ali covek nije priznvao pored svih muka...i taj inspektro se vrati na mesto i nadje otisak prsta od krvi na vratima..i to parce skine nozem..odnese nekom tipu ovaj pogleda na mikroskop i utvrdi da je to otisak od zene....i ona prizna da je poklala svoju decu zato sto novi ljubavnik nije hteo da je uzme sa decom.....zasto sma ovo ispricao..pa zakljucite sami...a da..to je slucaj u kome su i otkriveni otisci prstiju do tada se nije znalo za tu metodu....sta je sve ostavljena zena spremna da uradi..nedao vam bog..

  • Aca Vreme: 29.06.2013 01:22h

    Ne znam šta je istina, ali meni su ovde neke stvari zaista sumnjive. Prvo se pisalo da je ta devojka pronađena drogirana u nekom ataru, a posle je objavljeno da je utvrđeno da nije bila pod dejstvom narkotika. Isto tako su u MUP-u objavili da devojka nije imala telesne povrede i da nije imala seksualne odnose, a sada pričaju da je ta devojka sama sebi nanela povrede i da je spavala sa nekim nepoznatim muškarcem!?! Možda grešim, ali meni ovo liči na pokušaj zataškavanja slučaja, kako bi se zaštitio sin nekog političara, biznismena...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP