Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KOJI BOLESNIK

Manijak se oženio
u pauzi između silovanja!

Autor: Ekipa Alo! | 23.12.2012 - 19:25:00h | Komentara: 1

Zoran Pantelić (31) iz Pudaraca kod Grocke, koji je prekjuče popodne uhapšen na autoputu Niš-Beograd na ulazu u prestonicu, tereti se za seriju silovanja i nedozvoljenih polnih radnji, žrtvama je pretio nožem, a birao je devojke slabije građe da bi ih što lakše savladao. On će u toku današnjeg dana biti priveden istražnom sudiji, koji će posle saslušanja odlučiti da li će mu odrediti pritvor do 30 dana.

Manijak

Zoran Pantelić prilikom privođenja | Foto: TV Pink

- On se za sada tereti za četiri silovanja i dve nedozvoljene polne radnje. Međutim, kako kod silovanja uvek postoji „tamna brojka“ jer mnoge žrtve to ne prijave policiji, veruje sec da je mnogo više žena i devojaka seksulano napastvovao - kaže sagovornik „Alo!“ iz istrage.


Prema sadašnjim dokazima, osumnjičeni je prvu žrtvu izabrao 2006. na Dorćolu, a nakon toga se „prebacio“ na Zvezdaru, okolina Ulica Vojislava Ilića i Ustaničke, jer mu je bio bliži autoput i mogućnost da pobegne ako nešto ne krene kako je on planirao. Žrtve je, za šta sada ima dokaza, seksualno zlostavljao na svake dve godine.

- I analiza DNK je potvrdila da je on silovao te žene. U Beograd je dolazio svojim BMW i, čim bi primetio ženu koja mu se sviđa, pratio ju je. Kada bi ona krenula nekom manje prometnom ulicom, izlazio je iz svog automobila, sačekao bi je i napadao. Jednu ruku joj je stavljao preko usta da ne bi dozivala pomoć, dok je u drugoj držao nož i pretio joj. Žrtve, koje su sve bile slabije građe, odvodio je na mračna mesta gde ih je silovao - priča naš sagovornik i dodaje da su devojke koje je osumnjičen Zoran seksualno zlostavljao starosti od 20 do 30 godina. Za sada nema informacijama da je osumnjičeni silovao neku devojku u Grockoj i okolini.

Zoran Pantelić

Zoran Pantelić | Foto: TV Pink

Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, osumnjičenom su se roditelji razveli. Zanimljivo je da se osumnjičeni tokom serije silovanja i oženio, a sa suprugom nema decu. Živi u Pudarcima, a radi kao raznosač peciva u jednoj velikoj pekari.
Poslednji komentari
  • ivan Vreme: 24.12.2012 15:21h

    Koliko ste dobro informisani.On niti je raznosac peciva u toj pekari niti zivi u pudarcima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP