Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS U OSEČINI

Manijak seksualno uznemiravao devojčice!

Autor: Blic | 25.03.2015 - 22:15:00h | Komentara: 0

Policija je protiv neimenovanog 60-godišnjeg muškarca iz Lazarevca podnela krivičnu prijavu za zlostavljanje i mučenje jer je telefonski seksualno uznemiravao maloletnice sa područja Osečine.

OSečina osnovna škola

Foto: P. Vujanac

Telefonsko uznemiravanje tokom kojeg je devojčicama od drugog do šestog razreda upućivao uvredljive i poruke seksualne prirode, kako saznaje “Blic”, prijavilo je više od 15 učenica OŠ “Braća Nedić” u Osečini.

Prve pozive ovaj učenicama je uputio još u u avgustu prošle godine, a najveći broj poziva je zabeležen u februaru i martu, kada su uznemiravanje policiji prijavili roditelji pozivanih devojčica.
- Pretpostavlja se da je on sa mobilnog telefona nasumično okretao fiksne telefonske brojeve i devojčice koje su bile same kod kuće da im govori šta bi im sve radio. Posle razgovora sa roditeljima shvatili smo da je u pitanju ista osoba, jer je po istom scenariju uznemiravao učenice kojima je pričao najrazličitije gadosti, uz pretnju da o tome ne govore roditeljima - kažu naši izvori iz istrage.
Kako saznaje “Blic”, pojedine učenice OŠ “Braća Nedić” su imale i po dva-tri poziva neimenovanog manijaka, posle čega su roditelji od škole tražili da se svemu zvanično obavesti policiju koja je reagovala i locirala Lazarevčanina koji je, kako je saopšteno, uznemiravao na ovaj način maloletnice i iz drugih gradova Srbije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP