Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN SILOVATELJ U NIŠU!

Manijak silovao
devojku u kombiju!

Autor: B. Janačković | 06.05.2013 - 23:03:00h | Komentara: 6

Silovanje i pokušaj silovanja mračni su bilans napada seksualnih manijaka u Nišu tokom uskršnjih praznika. Slobodan D. (42) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je 3. maja, oko pola časa posle ponoći, u kombiju silovao S. I. (29) iz Niša. Devojku je pronašao drug na putu u okolini Međurova i odmah nakon toga obavestio policiju. S. I. je te večeri izašla iz ugostiteljske radnje „Sami“, a Slobodan joj je ponudio vožnju do kuće svojim kombijem. Međutim, umesto kući, odveo ju je na nepoznatu lokaciju, prisilno obljubio i nakon toga naredio da izađe iz kombija.

- Nakon identifikacije, osumnjičeni je zadržan, a nakon saslušanja u sudu određen mu je jednomesečni pritvor. On nakon privođenja nije negirao da je bilo seksualnog odnosa sa oštećenom, ali je demantovao da je bilo prisile - kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Slobodan D. (42) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je 3. maja silovao S. I. (29) iz Niša.

Slobodan D. (42) iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je 3. maja silovao S. I. (29) iz Niša.

 
Policija je privela i maloletnog M. S. (16) iz Pukovca zbog sumnje da je 5. maja oko dva časa posle ponoći na zelenoj pijaci u tom mestu u opštini Doljevac pokušao da siluje maloletnu J. P. (17) iz jednog sela u okolini. On se sumnjiči da je iskoristio stanje alkoholisanosti maloletnice koja je izašla iz obližnjeg kafića, pa je pokušao da je obljubi na silu. Oborio je na zemlju i skinuo pantalone, ali se u blizini pojavila patrola policije, pa je odustao i pobegao. Maloletnica je iste večeri zatečena kako se tetura ulicama Pukovca, pa je odvedena prvo do doma zdravlja pa u Ginekološko-akušersku kliniku u Nišu, gde su konstatovane povrede prilikom pokušaja silovanja. Obavljeno je prepoznavanje, nakon čega je osumnjičeni priveden istražnom sudiji, koji mu je odredio pritvor do 30 dana.
Kako je naš list pisao, Milan S. (22) iz sela Batušinac uhapšen je zbog sumnje da je 4. aprila, tri sata posle ponoći, kod Železničkog mosta u centru Niša onesvestio, pa silovao prolaznicu (24), a krajem aprila manijaci su napali dve žene u Nišu. Nišlijka O. S. (43) prijavila je policiji 26. aprila oko 20.20 časova da ju je u Sremskoj ulici pratio i dodirivao po stražnjici nepoznati muškarac, koji je pokušao i da joj svuče pantalone. Dva dana pre toga, radnicu trafike M. B. (32) u naselju Ledena stena napao je Nišlija B. N. (44) u pijanom stanju, vukao je za kosu i terao je na oralni seks. Ženu je spasao pas koji je bludnika ujeo za ruku.

Mahao polnim organom pred devojčicom!

Policija traga za manijakom koji je 28. aprila jednoj četrnaestogodišnjakinji koja je vozila rolere u Tvrđavi u Nišu pokazivao polni organ. On je devojčicu zaustavio oko 18 časova i najpre je dodirivao po stražnjici, da bi nakon toga stao ispred nje, skinuo pantalone i izvadio polni organ. Policija traga za manijakom, koji ima oko 40 godina.

Poslednji komentari
  • rada Vreme: 07.05.2013 00:00h

    Da li je na silu uvukao u kombi?da li uvek seda kod nepoznatih osoba u auto?sta traze maloletnice u 2 sata posle ponoci na ulici i to jos pijane?

  • Vanja Vreme: 07.05.2013 02:05h

    rado, da li si ti zensko? I da li si ljudsko bice?

  • joca Vreme: 07.05.2013 10:39h

    rada je samo htela da kaze da treba malo i sam zene da se cuvaju.....a pre samo 20 god nije bas tako bilo da zenska maloletna deca napustaju ugostiteljske objekte u 2..3 nocu...vidno alkoholisane..mada onaj sto ce da siluje silovace i u 2 popodne..ali treba malo i same da obrate paznju ....

  • Marko Vreme: 07.05.2013 10:55h

    Uvesti zakon po kom se silovatelj predaju porodici (ocu, muzu pa i momku) silovane devojke da ovaj s njim radi sta mu je volja bez krivicne odgovornosti. Silovanja bi tada bila svedena na minimum

  • Veronika Vreme: 07.05.2013 11:21h

    Ako devojka izadje u pola 3 nocu odnekle pijana ili ne,da li se "podrazumeva" da treba neko da je siluje?!Pa da li ste vi ljudi normalni?U kakvom god da je stanjuz,zenu ,da ima zakona u ovoj drzavi,ne bi smeo niko ni da takne,a kamoli da se desi ovako nesto!I svako ko kaze suprotno nije u pravu,jer nikad nije na svojoj kozi doziveo sta znaci kad nemas prevoz do kuce,a radis do kasno i kako izgleda kad te neko napadne ili siluje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP