Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BRUTALNO PRETUČENA MALOLETNICA

Manijak u Vrbasu davio i čupao učenicu!

Autor: R. Ivanoska | 09.12.2012 - 00:11:00h | Komentara: 8

Četrnaestogodišnja učenica Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ J. J. brutalno je pretučena na izlasku iz školskog dvorišta po završetku popodnevne nastave.

Manijak u Vrbasu davio i čupao učenicu!

Manijak u Vrbasu davio i čupao učenicu! | Foto: Željko Šafar

Devojčicu je u prisustvu nekoliko drugarica i desetine učenika bez razloga napao V. D. (1962) udarajući je po telu i glavi, vukući je za ruke. Devojčica J. J. je uspela da se otrgne i pobegne u trenutku kada je muškarac krenuo da je davi, ali je napadač sustigao nedaleko kod zgrade Doma zdravlja i nastavio da se iživljava u prisustvu prolaznika. Nakon intervencije policije, V. D. se pravdao kako mu se učinilo da su mu deca nešto pogrdno dobacila.


Ilija Marković, deda napadnute devojčice, kaže da je u šoku. Napadača ne poznaju, a nije mu jasno šta je odraslom muškarcu mogla skriviti devojčica.
„Unuka mi je bila u bolnici na pregledu. Ozbiljno je ugruvana i dobila je ortpedsku kragnu. Izveštaj psihijatra o traumi koju je pretrpela je strašan. Napadnuta je u sredu po podne i od tada ne ide u školu. Kako će prevazići strah da joj se ne ponovi ono što se dogodilo, ne znam“, priča Ilija.

Bojan Marković, ujak učenice J. J., kaže da je stigao u službu Hitne pomoći na poziv da se njegova sestričina tamo nalazi. „Ona je krenula da beži kući, ali je napadač sustigao kod zgrade Doma zdravlja i ponovo je napao čupajući je za kosu, vukući za ruke i hvatajući za vrat. Bio sam šokiran kada mi je rekla da su neki ljudi, valjda u strahu, samo prolazili dok je zapomagala.
Konačno su naišli neki poznanici i prekinuli agoniju“, priča Marković. Prema njegovim rečima, u policiji mu je rečeno da će protiv V. D. biti podneta prijava, ali da ne zna da li će biti krivična ili prekršajna.R. Ivanoska
Poslednji komentari
  • haha Vreme: 09.12.2012 00:21h

    Haha, "...ali da ne zna da li će biti krivična". Pa usta vas bolela u tvorza odma'!

  • hromi daba Vreme: 09.12.2012 03:43h

    Samo diletant može biti u dilemi šta uraditi. Neophodna psihijatrijska opservacija, nikome ko je normalan ne pada na pamet da maloletnu devojčicu tuče, davi i maltretira. Vinovnika staviti u psihijatriju i po mogućnosti izgubiti ključ. Da se kojim slučajem mojoj ćerci to dogodilo, škola bi imala honorarca u obezbeđenju, a kad bi ga ulovio, mislim da nikada više ne bi dirnuo niti jednu devojčicu. Šta radi školska policija kad je manijak nesmetano došao ispred škole ?

  • saki Vreme: 09.12.2012 13:43h

    Jos jedan napad na djaka!Dokle?!Sta jos da se desi nasem detetu da bi neko od nadleznih reagovao?!Jos se pitaju dali ce u prekrsajni ili krivicni sud!?skandalozno!

  • Vasilije Vreme: 09.12.2012 16:23h

    Ovaj napad je dokaz da su NEOPHODNE HITNE izmene i dopune Krivičnog zakona, kojima će se garantovati pravo na APSOLUTNU SAMOODBRANU DECE !!! Napadač treba KRIVIČNO da odgovara, pošto je očigledno da je pokazao UPORNOST u napadu na dete od 14 godina !!! Objavite puno ime i prezime i sliku napadača V.D. (1962) od pedeset godina !

  • KRISTINA Vreme: 10.12.2012 11:14h

    Ovakve budale ne treba leciti treba im jebati mater da im nikada vise tako nesto ne padne na pamet a ne samo njima nego i onima koji su u njegovom okruzenju i znali da je rakav a nisu ga prijavili,pothitno uvesti SMRTNU KAZNU.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP