Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠENI ALEKSANDAR P. (47) PRIZNAO DA JE PEDOFIL JOŠ OD 1995.

Manijak životinjama mamio decu!

Autor: M. Dudvarski - E. Sadiku | 16.07.2014 - 09:02:00h | Komentara: 3

Aleksandar P. (47) iz Jabučkog rita koji je uhapšen zbog sumnje da je onanisao nad devetogodišnjim dečakom A. P. priznao je da je pedofil još od 1995. godine. Kako „Alo!“ saznaje osumnjičeni je u svojoj maloj kući držao više različitih vrsta životinja koje su mu, kako se sumnja, služile da namami decu, a zatim ih obljubi!

Iza ovih vrata  Aleksandar je držao životinje: Komšije u šoku

Iza ovih vrata Aleksandar je držao životinje: Komšije u šoku | Foto: Rajko Ristić

Aleksandar iznosio životinje u
dvorište i dozvoljavao deci da se igraju s njima. A. P. (9) pozvao da prošetaju psa ka kukuruzištu i tamo ga terao da se skine

Dragica P., baka napastvovanog dečaka, kaže da se u tom naselju igra mnogo dece i da je kobnog dana Aleksandar, koji se doselio pre pet godina, pozvao njenog unuka da sa jednim psom pođu prema kukuruzištu.


- Kada mi se unuk vratio kući, niko ništa nije primetio niti je on nešto rekao. Ja sam ga istuširala i on je otišao da spava. Tek sutra ujutru je ispričao svom ocu, mom mlađem sinu, koji je sa decom došao iz Švedske na odmor, šta se dogodilo. On je plakao i nije mogao da se smiri. Odmah smo pozvali policiju koja je uhapsila Aleksandra - ispričala je Dragica.

Kako je ispričala baka devetogodišnjaka, osumnjičeni Aleksandar je skinuo mališana, a zatim i sebe.

Kuća Aleksandra P.

Kuća Aleksandra P. | Foto: Rajko Ristić

- Moj unuk je rekao da hoće kući, ali mu je Aleksandar rekao da ostane još malo. Ipak, moj unuk je insistirao i tek tada ga je, kako mi je rečeno, pustio da ide. Kasnije mi je rekao: „Bako, hteo sam da bežim i da trčim, ali sam se plašio da će on početi da trči za mnom - jedva je ispričala nesrećna žena.


Kako „Alo!“ saznaje Aleksandar P. ispričao je i da je imao polni odnos sa šestogodišnjim devojčicom, kao i sa 14-godišnjim dečakom.

Unutra je bilo nekoliko odvojenih prostorija u kojima su  bile različite životinje

Unutra je bilo nekoliko odvojenih prostorija u kojima su bile različite životinje | Foto: R. Ristić

- On je opisao detaljno kako je hteo da ga ovaj dečak zadovoljava, kao i to kako ga je terao na onaniju. Isto tako, osumnjičeni je priznao da je koristio životinje kako bi se približio deci, a potom eventualno neko dete i iskoristio u seksualne svrhe - saznaje „Alo!“.


Savo Bukvić, prvi Aleksandrov komšija, kaže da on za pet godina, koliko živi u njegovom komšiluku, nikada nije pogledao nijedno dete popreko, a kamoli da ga je napao.

Dragica, baka A. P. (9)

Dragica, baka A. P. (9) | Foto: Rajko Ristić

- Ovde ima puno dece. Nikad niko nije imao problem sa njim. On je bio povučen i niko nije znao ništa o njemu. Često bi iznosio životinje na travnjak ispred kuće i dozvoljavao deci da se igraju sa njima. Jedino što svim komšijama smeta je to što drži desetine životinja u kućici i niko od smrada ne može da živi. Sećam se da je bio primio neku porodicu koja nije imal dom, a on je za to vreme spavao na polju - rekao je Savo.

Sveštenik iz Kovina optužen za silovanje dve devojčice
Smederevsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv sveštenika Milovana Đokića (56) zbog sumnje da je krajem marta ove godine u crkvi u mestu Pličice kod Kovina obljubio dve maloletne devojčice. Slučaj je otkriven kad se maloletnica požalila tetki, posle čega su njeni staratelji, baba Regina S. i deda Stojan S., nasilnika prijavili policiji. Sveštenik Đokić je uhapšen, a posle saslušanja, na kojem je negirao sve što mu je stavljeno na teret, određen mu je pritvor u kom se nalazi i danas. Kako je „Alo!“ ranije objavio, meštani Pločice su odbijali da se krste u toj crkvi jer su sumnjali da je pop sklon bludu. U potresnoj ispovesti jedne od silovanih devojčica koju su objavili mediji navodi se da ju je pop silovao u crkvi, a još dvaput je pokušao.


- Bio je pijan, pretio mi je da nikome ne smem da kažem šta mi je radio, a onda mi je dao blagoslov. Pričao je da sam pametna devojčica i da se poštenje ceni, ali mi je naglasio da držim usta zatvorena... - navela je maloletnica.

Poslednji komentari
  • RAKA Vreme: 16.07.2014 17:05h

    Kamenovanje do smrti!

  • Pera I. Vreme: 17.07.2014 07:36h

    Javno ubijanje motkama uz ucesce mestana.

  • miki Vreme: 17.07.2014 15:26h

    kamenovati tog djukelu do smrti.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP