Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

I DALJE U BEKSTVU

Marinac nije video da ga je napao Uroš Mišić!

Autor: J. Petrović | 23.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 3

Uroš Mišić (24), za koga se sumnja da je pretukao jednog pripadnika obezbeđenja američke ambasade, i dalje je nedostupan beogradskoj policiji. Iako postoji snimak iz beogradskog kluba „Plastik“, inspektori još nisu identifikovali dvojicu napadača koji su bili sa Mišićem u društvu.

Huligan i dalje u bekstvu

Huligan i dalje u bekstvu | Foto: N. Kostić

- Šta se zaista dogodilo u klubu još niko ne može sa sigurnošću da tvrdi. Ne može se nikada saslušati samo jedna strana. Mišić je trenutno nedostupan, a tek kada bude saslušan neke stvari će biti mnogo jasnije. Povređeni marinac je policiji dao izjavu, ali kada su mu pokazane fotografije potencijalnih napadača, rekao je da nikoga ne može da prepozna jer je bio mrak - objašnjava naš izvor blizak istrazi.


Prema još nepotvrđenim informacijama, sukobu marinca i njegovog kolege sa grupom mladića, među kojima je bio i Mišić, prethodila je svađa. Dve grupe mladića sukobile su se u četvrtak, oko četiri sata ujutru, u klubu „Plastik“ na uglu Dalmatinske i Takovske ulice. S jedne strane bili su Mišić i njegovi prijatelji, a sa druge nekoliko američkih državljana. U tuči u kojoj su korišćene i flaše povređen je jedan Amerikanac, srećom lakše. Napadači na marince su pobegli pre dolaska policije, koja je obavila uviđaj na mestu sukoba.

Uroš Mišić po izlasku iz zatvora

Uroš Mišić po izlasku iz zatvora

Lekarsku pomoć u Urgentnom centru odbio je povređeni marinac Garsija E. H. i zatražio da ga pregledaju lekari u njegovoj ambasadi.


S druge strane, Danijela Gašparac, PR menadžer kluba „Plastik“, za medije je objasnila da klub ne može da zabrani ulazak bilo kojem slobodnom licu.

- On je punoletan, na slobodi je, država ga je oslobodila i on kao slobodan čovek može da ode u bilo koji klub, pa i u „Plastik“. Ja bih postavila pitanje državi - zašto je on na slobodi? - kaže Danijela Gašparac. Ona tvrdi da se tuča desila ispred „Plastika“, a da je unutar kluba „počelo samo koškanje“.

- Obezbeđenje je odmah reagovalo i izbacilo ih napolje, međutim, napolju su se potukli i jednom je zaista povređena glava. Obezbeđenje je pozvalo policiju, ali su se do njenog dolaska učesnici tuče razbežali - dodala je Danijela.

Napad

Napad | Foto: FoNet

Podsećanja radi, Mišić je nedavno pušten iz zatvora nakon odslužene petogodišnje kazne zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića na utakmici Crvena zvezda-Hajduk iz Kule, decembra 2007. godine. Apelacioni sud u Beogradu smanjio mu je kaznu sa 10 na pet i po godina. Nakon izlaska iz zatvora, Mišić se odmah vratio u navijačke redove, pa je tako viđen na Malom Kalemegdanu, gde je nedavno proslavio Zvezdino osvajanje Kupa Radivoja Koraća.

Ameri: Sarađujemo sa policijom
Povodom napada na američkog marinca u klubu „Plastik“, iz Ambasade SAD kažu da su upoznati sa incidentom i da sarađuju sa lokalnim vlastima na tom slučaju.

Poslednji komentari
  • q and a Vreme: 23.02.2013 08:23h

    ostavite bre Misica na miru, ako ga marinac nije prepoznao zasto insistirate da je on, fer go for (Uros) a free man, he payed his dues, leave him alone ...

  • filip Vreme: 23.02.2013 11:25h

    o cika toma je sredio stvar !

  • freelancer Vreme: 23.02.2013 16:11h

    O, znači krenulo je. Nisam ni sumnjao. Medijska kampanja "Uroš nije kriv!" Amerikanac se sam istukao. I onaj žandarm je sam trpao baklju u usta. Mislio je da je to cigara. "Pravda za Uroša!"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP