Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KOŠARKAŠ LUMPOVAO U NOĆNOM PROVODU

Marka Jarića pretresla policija

Autor: S. Arsić | 09.09.2014 - 16:00:00h | Komentara: 0

Poznati košarkaš Marko Jarić zadesio se u subotu uveče na jednom splavu kada je upala policija, koja je svim prisutnima tražila dokumenta na uvid i izvršila pretres. Naime, kako nam je izvor koji se našao na licu mesta ispričao, sportista je bio sa društvom u noćnom provodu, kada je u jednom momentu u lokal ušlo dvadesetak policajaca i inspektora.

Marko Jarić

Nije se bunio zbog pretresa, već je uradio šta su mu rekli

Marko je došao nešto posle
ponoći sa svojim društvom. Nakon dva sata, stala je
muzika i u lokal su ušli policija i inspektori

- Marko je nešto malo posle ponoći došao na splav sa svojim društvom. Smestili su se u separe i poručili piće, bio je baš raspoložen. Nakon dva sata, stala je muzika i u lokal je ušla policija i inspektori koji su svim prisutnima na uvid tražili dokumenta i izvršili pretres. Reč je o kontinuranoj akciji na sprovođenju programa Vlade u borbi protiv sive ekonomije, korupcije i organizovanog kriminala koji uključuje i proveru ugostiteljskih objekata.

Marko Jarić

Niko nije pravio problem od gostiju, već su svi dali svoje lične karte i sačekali da se akcija sprovede. Marko je bio miran i staložen, kao i svi ostali i on je dao svoja dokumenta na uvid, a kada su nakon pola sata policajci napustili splav, žurka se nastavila i Jarić je nastavio da se provodi, kao da se ništa nije dogodilo - priča nam gost beogradskog lokala i dodaje da košarkaš te večeri nije bio u društvu devojaka.

- Marko je bio sa nekoliko drugara i nijedna devojka se nije našla u njegovoj blizini. Iskreno, to me je malo i začudilo jer kada god sam ga video u provodu, uvek je bio u lepom društvu - završava naš izvor.

Kako saznajemo, u akciji kontrole rada ugostiteljskih objekata učestvovalo je oko 150 pripadnika MUP-a i više od dvadeset inspektora Poreske uprave i inspektora za rad. Cilj kontrole je borba protiv sive ekonomije, nelegalne trgovine akciznom robom i upotrebe alkohola bez akciznih markica.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP