Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DETALJI ISTRAGE LIKVIDACIJE U ŠVEDSKOJ

Markoviću glava bila ucenjena na više miliona kruna!

Autor: M. Dudvarski | 26.01.2014 - 07:17:00h | Komentara: 2

Mile Marković (52), bivši bokser i vlasnik striptiz bara u Švedskoj koji je izrešetan ispred svoje kuće u Stokholmu, poverio se svojim prijateljima da mu je glava ucenjena na nekoliko miliona kruna. Navodno, Markovićevu smrt su želeli saradnici njegovog bivšeg partnera sa kojim je držao klub “Prive“, a za čije ubistvo je bivši bokser u decembru 2013. godine oslobođen optužbi zbog kojih je bio i u zatvoru.

Slutio na tragediju: Mile Marković

Slutio na tragediju: Mile Marković

Kako pišu švedski mediji, ubica je Markovića, koji je u žižu javnosti dospeo 2011. godine, kada je rekao da poseduje kompromitujuće fotografije i snimke švedskog kralja Karla Gustava XVI na kojima se vidi monarh kako orgija sa dve lezbijke u striptiz klubu, neposredno pre zločina pozvao telefonom.


- Nakon što je Marković pušten iz pritvora i oslobođen optužbi, njegov telefon je policija nastavila da prisluškuje. Bila sam na suđenju i videla sam u publici kakve su osobe došle da prate suđenje Markoviću. Osećaj nije bio nimalo prijatan. Sigurna sam da policija može da utvrdi ko je nekoliko minuta pre ubistva pozvao Mileta na telefon - izjavila je za švedske medije Dena Raušer, jedan od autora Markovićeve biografije.

Uviđaj posle  ubistva Markovića  u Stokholmu

Uviđaj posle ubistva Markovića u Stokholmu

Ona je navela da joj nikako nije bilo jasno zašto se Marković vratio kući iako je znao da mu je glava ucenjena.


Policija intenzivno traga za osobom koja je prijavila nekoliko sumnjivih osoba u blizini kuće Mileta Markovića.

- Za tu osobu se veruje da je videla kako izgledaju ubice i da je čak i razgovarala sa njima. Takođe, veruje se da bi mogla da zna i registarske oznake bele “tojote korole” kojom su zločinci pobegli sa mesta ubistva, naravno, pod uslovom da je automobil i bio označen - piše švedski list “Aftonbladet”.

Sigurna da će  policija pronaći  ubice: Dena  Raušer, autorka knjige o Markoviću

Sigurna da će policija pronaći ubice: Dena Raušer, autorka knjige o Markoviću

Istražitelji su pregledali snimke koje su zabeležile sigurnosne kamere koje je Marković postavio na kući.


- Na jednom od snimaka se vidi ubica kako prelazi ulicu, okreće se i vadi pištolj. Zatim ispaljuje nekoliko hitaca u Markovića, koji drži telefon u ruci i sedi za volanom svog “saaba“, kom ni motor nije stigao da ugasi. Iz Markovićeve kuće odnet je i sef u kom bi mogli da se nalaze dokazi koji bi ukazivali na motiv ove likvidacije - navode mediji.

Otac osmoro dece
Mile Marković bio je otac osmoro dece. Najmlađe dete je rođeno 2013. godine i još nije napunilo ni godinu dana. Osim te bebe on sa ženom koja ima 28 godina i živi u Stokholmu ima još dvoje dece, jedno starosti dve, a drugo četiri godine. Markovićeva najstarija ćerka ima 31 godinu i njena majka, koja živi u zapadnoj Švedskoj, izjavila je:
- Ovo je strašno što se dogodilo. Sada treba misliti na svu Miletovu decu. Mileta nisam srela 30 godina, jer smo se mi razveli ubrzo nakon što nam se ćerka rodila - rekla je ona i dodala da je njihova ćerka bila stalno sa Miletom u kontaktu i da ju je ova brutalna smrt oca šokirala.
Marković je imao i sina od 25 godina, koji se nalazi u centralnoj Švedskoj, a još troje dece, dečaka i dve devojčice, ima iz braka sa ženom od koje se razveo 2008. godine.

Poslednji komentari
  • mrak Vreme: 26.01.2014 08:01h

    Mora da je posten, Svedska je poznata po nasilju i ubistvima nevini ljudi!

  • poštar Vreme: 26.01.2014 14:52h

    Da,veoma pošten,jer živi pored pošte .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP